Co tu tak cicho, hę???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jw

Chyba juz na dlugi weekend powyjezdzali,hehe

Zmieniam status z klubowicza na sympatyka
Powodow jest kilka

Wszelkie formalnosci dogadam z Mefem jak wroci

Corn ,a co to za powody ??jesli mozna wiedziec

Kilka jest powodow tego

Jak co niektorzy zuwazyli Corolcia ma naklejke innego klubu ktory tworze z paroma bliskimi znajomymi
Zamiar powstania tego klubu mielismy juz od dluzszego czasu
ALE NIE JEST TO JEDYNY POWOD

Jednak pozostane sympatykiem Kamikadze jesli nikt nie bedzie mial nic przeciwko

Sorry panowie jesli kogos zdenerwowalem

.:: KAMIKADZE SQUAD ::.

[ wiadomość edytowana przez: Cornholio dnia 2003-04-30 14:59:18 ]

czyli jak jestes w innym klubie to w drugim nie możesz???
powiedz więcej szczegółów, bo ja chce się dopiero zapisać a skoro tak szybko osoby odchodzą..

No przykro mi Corn ze rezygnujesz - szkoda bo byłes aktywny naklejke na twej corolli widziałem i wiedziałem co sie kroi ale szkoda bo uawzałem ze jestes rowny typ i bedziesz jednym z motorow napedowych tego klubu no coz przeliczyłem sie bywa. Nie dokonca pamietam nazwe waszego klubu S... ale zycze wam powodzenia tzn tobie i prospektowi i wielu fajnych autek w klubie mam jezeli bedziecie chcieli to z miła checia zostane waszym sympatykiem

POWODZENIA
Szacuneczek

PS Putin nic sie nie martw z klubem wszystko Oki obawiam sie poprostu ze winikły jakies niejasnosci miedzy Cornem a Mefem ale to ich sprawa i ja w to niocha nie wtykam. Na najblizszym spotkaniu klubowym zapoznam was z dosc mocno obsadzona ekipa maluchow 3 sztuki naprawde fajnie zrobione wiec bedziesz miał z kim startowac bo oni chca sie do klubu zapisac - zobaczymy

Putin nic z tych rzeczy ze ludzie odchodza !! Takie stwierdzenie jest mylne raczej powiedzalbym ze coraz wecej dochodzi i Kamikadze caly czas sie rozwija

Misiek a to ze rezygnuje z bycia klubowiczem nie znaczy ze nie bede sie juz udzielal. Prawie od poczatku staralem sie pomagac Mefowi zwlaszcza w trudnych chwilach ktore byly na poczatku i dalej bede sympatyzowal z Kamikadze Squad
Mam nadzieje ze nie stracilem zbytnio w waszych oczach i ze nie jestescie zli na mnie o to za bardzo
Tak wyszlo przepraszam was bardzo
I przepraszam za Prospekta ale on juz ma taki porywczy charakter

Dlatego ludzie zastanówcie sie dwa (albo lepiej trzy) razy zanim zdecydujecie sie wstępować do jakiego kolwiek klubu, bo dla mnie to jest bezsensu zapisać sie a zaraz sie wypisywać
Putin zastanów sie jeszcze nad swoją decyzją

Mam nadzieje że nieuraziłem nikogo bo niemiałem takiego zamiaru

SZACUKEN

Zgadzam sie z Krzychem trzeba sie zastanowic dlatego ze moim zdaniem w klubie powinny byc osoby które naprawde tego chca i nie jest to tylko chwilowa zachcianka Corn nie wydaje mi sie ze ktos bedzie na ciebie zły twoja decyzja a jezeli masz zamiar i ochote sie udzielac to nic przeciez nie stoi ci na drodze i nikt ci tego nie zabroni a ja cie popieram

Szacuneczek

Witam
Jak widac powrucilem.Tez zdiwilo mnie odejscie Corna bo mielismy o tym rozmawiac na najblizszym spocie no ale coz.. Ciesze sie ze Corn zrezygnowal tzn nieciesze sie z tego powodu ale chodzi o to ze w poruwnaniu do Prospecta ktorego sam wywalilem Corn sam zrezygnowal i nadal jest z nami jako Sympatyk,Kolega,Jeden z nas troche oddalony od reszty Mam nadzieje ze corn nadal bedzie przybywal na nasze zloty a nawet jak ich klub sie powiekszy to bedziemy razem cos organizowac,wyjezdrzac na jakies zloty za KrK itp choc nadal uwazam ze robienie nowego klubu jest bezsensu(wiem ze sam zrobilem inny klub zamiast sie dolanczac do SR)no ale zycze powodzenia.

Putin to czy jest ktos w innym klubie czy nie to niema zadnego znaczenia.Wazne zeby wsrod 1000 innych naklejek widnialo logo Kamikadze i bylo tam juz na zawsze

Pozdrawiam

rozumiem