Co z nim zrobić doradzcie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Planuje zmodyfikować moją "Bordową strzałę" ... planuję pare zmian i dobry sprzęcik Car-Audio Prosze o namiary lub wycenienie kosztów ile wyniesie mnie wszystko =D więc o poradę i wszelkie propozycje proszę was ... jeżeli byłyby jakieś propozycje prosze także o namiary fotki oraz opis planowanych zmian w profilu ... thx za pomoc

* przyciemnienie szyb co i jak "atest"<-- o co biega :/ jedni mówią tak inni nie :/
* jak dorwać aluski do eSsIegO
* rodzaj progów
* Sprzęt audio
- Radioodtwarzacz mp3
- Sub
- wzmacniacz
- "nice" głośniczki najlepiej jakby podpasowały pod orginalne otwory
* tylnia lotka
* visual "naklejka na bok" czy cuś takiego :/
* Wydech - niechce ściągać katalizatora :/

[ wiadomość edytowana przez: Cliniczek dnia 2006-05-15 16:30:19 ]

Ruszyłeś bardzo ciężki temat, bo jeżeli nie wiesz co chcesz zrobić to koszty są o wiele wyższe, napisz co chcesz zrobic a postaramy się pomóc

Ja doradzam UMIAR!!! Ponieważ przy samochodzie nie zostało jeszcze nic zrobione, to pierwszą rzeczą na jaką bym zbierał kaskę są felgi Nie ma to jak łądne koła - proponuję 195/50 R15 (kompromis z wszechmiar i cenowo nie jest źle). Później ewentualne kolejne zmiany:
- progi z pakietu RS (proste lub wybrzuszone)
- zmieniłbym zderzak na TD lub z halogenami, ale jeśli nie chcesz grzebać w elektryce i płacić za halogeny, to polecam TD (ten sam zderzak, ale z zaślepkami)
- spojler na tylną klapę (polecam wersję na dwóch nóżkach)
- białe kierunkowskazy
Za felgi z oponami powinieneś zapłcić ok.800-1000zł, za przedstawione przezemnie modyfikacje nadwozia ok. ok.700-800 plus koszty lakierowania. Na dobry początek to powinno mocno odmienić Twoje autko
Zdecydowanie odradzam naklejanie naklejek (tribali i innych badziewiaków) na samochód!!! Masz elegancki bordowy kolor, do którego nijak nie będą pasowały

nie no LooZ... tylko jakbyście jeszcze mOgli to prosiłbym o jakieś namiary itd.... link czy cuś zebym lOoKnął jak tO wygląda ;]

w sunie to temat rzeka i bardzo ciężko na niego odpowiedzieć.. jeśli zabierasz się za tuning to sam powinieneś mieć wizję swojego auta.. co z tego że jeden powie Ci zrób to a drugi zrób tamto.. wtedy jak zrobisz to i tamto to wyjdzie niezła za przeproszeniem kupa...
P.S. ja np zaczynam robić auto od zawieszenia... obniżenie , potem koła i zupełnie inne auto..

Wiem dlatego chcę pomysły i namiary na rzeczy, ktore wymieniacie a wizje to ja mam tylko mało namiarów co gdzie i jak i oto mi chodzi jeżeli macie jakieś www czy cuś bądź tel.. sklepów które pomogą mi w tunningu mojegO eSsIego

Cytat:
2006-05-21 13:34:07, Cliniczek pisze:
Wiem dlatego chcę pomysły i namiary na rzeczy, ktore wymieniacie a wizje to ja mam tylko mało namiarów co gdzie i jak i oto mi chodzi jeżeli macie jakieś www czy cuś bądź tel.. sklepów które pomogą mi w tunningu mojegO eSsIego

A po co zaraz do sklepu po nowe rzeczy? Przepłacisz tam tylko wielokrotnie. Jesłi chodzi ci o jakies spojler, progi itp to poszukaj np: na allegro badz tutaj daj ogłoszenie na forum a byc moze ktos sie trafi kto bedzie miał do sprzedania ciekawe urzywane rzeczy za niewygórowana cene.pozdro