| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jowan fiat 131 CL Lomża | 2005-12-14 21:43:01 Hej jestem z łomży w tamtym roku byłem na rajdzie Szczytno-Szymany na małą propozycje zeby sie tam spotkac na mjowkie zrobic maly zlocik i pokazac sie co wy na to |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2005-12-14 21:55:56 troche daleko.... |
Kiejstut Fiat 131p, Polonez Van Ozimek | 2005-12-14 22:20:58 Witamy nowego Kolegę
Co do tematu - Rewelacyjny pomysł !! Dawno nie zrobiłem nic głupiego, a majówka w grudniu to wymarzona okazja !!
Rozłożymy się na kocykach, popływamy w mazurskich jeziorach
Co do pokazania się - może opalanie Top-Less ??
A poważnie - co Wy na to, aby faktycznie w ramach majówki czyli powiedzmy za pól roku zrobic I ogólnopolski zlot Mirafiori i 132 ?? Zaczynam dyskusję na ten temat już teraz, aby WSZYSCY się określili, czy dla takiego zlotu sa gotowi zjechac z całej Polski, jeśli przez pól roku jest czas na zebranie funduszy na paliwo itd ?? Moja propozycja - środek Polski - może okolice Radomia ??. Wbrew pozorom są możłiwości zrobienia tego tam. Chyba, że ktoś zapoda inną propozycję. |
Kiejstut Fiat 131p, Polonez Van Ozimek | 2005-12-21 04:39:19 Że ciekawie to brzmi to sam wiem
Ino cosik mało odzewu
No Pany !! Assistance nam się rozkręcilo, więc po kolei - wypowiadać się co myśłicie o propo zlotu w maju - Nie wstydzić się Konkrety proszę
Jest czas aby poszykowac fury i kasę na imrezkę, póki co brak tylko zainteresowania i chęci. Czcigodny Wątkodawca Jowan proszony przodem Dojechałaby Łomża na ogólnopolski w centrum kraju ?? A Inni ??
Śmiało, a nie jak dziewice: "chcialabym i boję się"
Pozdrówka ![]() |
tom_stm F&F Wolny Słuchacz :) Warszawa-Wesoła Stara Miłosna | 2005-12-21 13:14:02 Ja bym chętnie przyjechał. Nie wiem tylko jakim fiatem, który byłby do jazdy.
Może założyć podobny wątek na FSOAK ?? |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-12-21 14:07:24 nokurcze slicznie... ja w Dublinie zas Trawniczek w remoncie.... |
Jowan fiat 131 CL Lomża | 2005-12-21 21:00:12 widzemale zainteresowanie moim pomyslem ale trzeba sie zastanowic nad miejscem i czasem zlotu pozdrowszystkim |
Kiejstut Fiat 131p, Polonez Van Ozimek | 2005-12-22 01:24:36 A może jeszcze nie zakładać na AK ani nigdzie indziej , tylko najpierw samemu TU to przemyśleć ? I ewentulanie jak już bedzie konkret wtyedy poinformowac i zaprosić "Bratnie Kluby".
Dlaczego ? - Bo na razie sami nie umiemy sie okreslić, czy jestesmy w stanie zorganizować zlot na więcej niż 4 egzemplarze 131/132 . To najliczniejsza ilość tych autek, jakie widziano jeżdżace w jednym miejscu w XXI wieku. I wypadaloby ten "rekord" pobić
Poza tym wszystkie dwie fiorki i jedna 132 "produkcji" FSO czyli 131p i 132p były raczej zgłaszane tu Zgłębiałem ten temat na AK, ale tam raczej cisza.
(Poza faktem, że nasze ulubione furki sa Tam ulubionymi dawcami organów )
Ale wracajmy do rzeczy najważniejszej, czyli KIEDY i GDZIE oraz KTO BEDZIE NA BANK ?? Moje propo napisałem wczesniej.Jak ktoś ma inne propo - podawajcie
Co na to Reszta ?? Wzywamy Wrocław, Warszawę, Belchatów, Szczecin oraz Wszystkie Pozostałe Regiony Wypowiedzcie się wreszcie: BYLIBYŚCIE czy NIE ??
Opole 2 osobowo dojedzie na taki zlot w 2 Fiorki. (chyba , żeby w Regionie ktoś się dołączył w 5 wymiarze - międzyczasie )
|
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2005-12-22 07:53:12 ja bym chętnie wziął udział tylko jest jedno ale jeżeli zlot ma być w weekend majowy (ten długi tzn. 30.04-3.05) to w tym czasie nasz klub czyli F&F będzie organizował zlot i ja jako jeden z organizatorów bede musiał na nim być. Ale możnaby połączyć te dwie imprezy bo zawsze łatwiej zorganiziwać miejsce i przy większej ilości osób/furek można negocjować ceny np. za noclegi czy parking itp. A druga sprawa to to że ten zlot też ma być w centrum Polski, planowane są Borki k.Łodzi. Myśle że warto byłoby pomyśleć nad takim rozwiązaniem tymbardziej że w ten weekend napewno większość klubów planuje zloty i ciężko będzie pozyskać nam osoby zrzeszone w jakimś klubie np. fsoak |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2005-12-22 19:51:58 Barakuda, czy w tym czasie w borkach nie bedzie zlotu oldtimer fiat clubu? A moze beda to polaczone sily OTFC i FF? Pytam, bo na jeden zlot moze udaloby sie wybrac, a dwa takie wyjazdy to niestety zdecydowanie odpadaja. |
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2005-12-22 21:28:31 kosa z tego co wiem to ofc też będzie miał w tym czasie tam zlot i jak się dogadamy z nimi to zlot będzie połączony więc szykowała by się dosyć spora impreza |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-12-22 21:42:14 na majówkieeeeeeeeeeee to ja jezdziem do Jelesni i zapraszam Katowice i Bielsko ![]() |
Kiejstut Fiat 131p, Polonez Van Ozimek | 2005-12-22 23:03:03 Pat-KDB - Kłania się czytanie ze zrozumieniem
To nie jest wątek o tym, gdzie kto jedzie na majówkę, tylko o propozycji zrobienia ogólnopolskiego zlotu 131/132 w maju 2006. Może i warto połączyć ewentualny zlot 131/132 z Fiat Oldtimerklub i tam się spotkać ?? |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-12-23 00:13:46 sorki ale wtedy mialem niezly wstrząc piwny powoli mi przechodzi. |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2005-12-23 00:21:26 jesli faktycznie byloby to polaczone ze zlotem OTFC to prawdopodobnie pojawilyby sie dwie 131 - moj Racing i Adriana Special. Wiec kombinujcie jak to zrobic zeby polaczyc sily, bo miejsce swietne, organizacja tez bardzo dobra (eskorta policji, konkurs elegancji na rynku itp atrakcje) a i proby sportowe ciekawe ![]() |
barakuda F&F Sympatyk Fiat 132/Fiat125 lubartów | 2006-01-23 10:34:21 a więc panowei odgrzebuje temat bo mamy juz roczek 206 a maj niebawem i majówka też
tak jak wspominałem wcześneij jest idea stworzenia zlotu wspólnego miejsce borki czas długi łikend majowy, tylko teraz jak możliwe to chciałbym żeby osoby zainteresowane zadeklarowały się czy przyjadą i czym, czy wogóle jest sens robienia czegoś takiego jak zlot 131/132 a mysle że jak by pomysł wypalił to mógłby byc to jeden z wiekszych zlotów w tym roku ale na to potrzeba zgody organizatora zeszłorocznych zlotów OFC i MC w Borkach, a do tego potrzebne są sensowne argumenty czyli najwazniejsze to ilośc furek jakie jesteśmy w stanie tam zaprezentować mysle że odzew będzie troche lepszy niż w poprzedniej części tego tematu |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2006-01-23 11:06:14 Adrian z tego co mi mowil na pewno bedzie w Borkach Mirafiorka, ja tez mam nadzieje ze do tego czasu bede mial racinga skonczonego na tyle, zeby wybrac sie w taka trase ![]() |
karbo fiat 131 supermirafi ... Opole | 2006-01-23 14:05:30 witam, moja mirafiorka jest takze w koncowej fazie remontu (dzisiaj pojechala na konserwacje) i mysle ze pojawi sie w pelnej okazalosci . |
Jowan fiat 131 CL Lomża | 2006-01-24 12:50:24 moja mirkla jest zawsze w gotowosci. niesjest to moze naj doskonalszy egzeplaz ale jak kolega stwerdzil poco ci HUMMER tym wszedzie dojedziesz wic namnie mozna liczyć tylko potrzebne mi dokladne namiary .
|