MotoNews.pl

Pytanko wnętrze mk6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
Mam pytanie odnosnie deski rozdzielczej.U mnie w srodkowej czesci pod radiem jest "wspaniały" schowek na chyba kasety czy w kazdej wersji mk6 jest tam ta dziura czy moze ktos ma tam inne rozwiazanie

w kazdej czesci jest miejsce na ta poleczke
czasami zdazaly sie wersje gdzie bylo tam miejsce - szufladki na plyty CD

a własnie a jakby w miejsce tej poleczki i radia włozyc jakies oryginalne radio???

ja myslalem zeby tam wstawic zegary np temp.oleju voltomierz itp.
cos w stylu gofra gti ale to jest znaczny koszt

Cytat:
2006-05-18 09:19:27, kamil76 pisze:
ja myslalem zeby tam wstawic zegary np temp.oleju voltomierz itp. cos w stylu gofra gti ale to jest znaczny koszt

A ja na wswzystkie dodatkowe przyrządy szukam miejsca gdzie indziej bo ta półeczka jest najbardziej poręczna ze wszystkich

Cytat:
2006-05-18 09:24:34, Wojo pisze:
A ja na wswzystkie dodatkowe przyrządy szukam miejsca gdzie indziej bo ta półeczka jest najbardziej poręczna ze wszystkich

a trza przyznac ze wojo ma tych dodatkowyc hprzyrzadow duzo

Moim zdanie to świetne miejsce na papierosy i komórke.

Cytat:
2006-05-21 18:41:54, MIKE_REDESSI pisze:
Moim zdanie to świetne miejsce na papierosy

to trza rzucic palenie - zdrowo zyc

ja w ta poleczke wsadzilem CB jak orginal wyglada

Cytat:
2006-05-21 18:55:43, porter pisze:
ja w ta poleczke wsadzilem CB jak orginal wyglada

mozesz pokazac jak wyglada?

jakies foto?

z fotka moze byc problem ale uniden 510 pasuje elegancko polka zostala tylko w tylnej czesci wycieta dziura na wielkosc radia jest spoko a z foto postaram sie jakos to uwiecznic

A ja tam sobie dorobiłem panel i wstawiłem komputerek pokładowy..........teraz to wygląda jak prawdziwa deska w samochodzie a nie jak w Cinquecento

Cytat:
2006-05-21 20:17:15, porter pisze:
z fotka moze byc problem ale uniden 510 pasuje elegancko polka zostala tylko w tylnej czesci wycieta dziura na wielkosc radia jest spoko a z foto postaram sie jakos to uwiecznic

tesz mam to radio wiec pytam i proszeo fote - postaraj sie