| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
opi23 HF MEMBER Kraków | 2006-05-10 12:49:52 Witam. Chciałem podac namiary na prosty interfejs do samochodów Hyundai od 90-94 roku(OBDI).Niektórzy może juz się z tym spotkali http://mmcdlogger.sourceforge.net.Sam posiadam Palmtopa i działa jako interfejs bardzo dobrze - możliwość zczytywania błędów,kasowania,odłączania wtrysków no i przede wszystkim monitorowanie wszystkich czujników, które wysyłają informacje do ECU.(dzieki temu znalazłem przyczyne świecenia się check engine bez konieczności sprawdzania wielu czujników-czujnik temperatury chłodziwa wskazywał temp. -59 stopni ).Palmtopa można spokojnie kupić na Allegro za 100zł zależy oczywiście od modelu.Mam u siebie prostszy schemat kabla ECU-Palmtop więc mogę go bez problemu wysłać jeśli ktoś był by zainteresowany.Na prawde fajna zabawka i szczerze polecam osobom które nie chcą płacić -dziesiąt złoty za podłączenie do komputera w ASO.(Swego czasu z moim samochodem ASO miało problemy żeby zczytac błędy,teraz problemów nie mam ).Pozdrawiam
mmcdlogger |
mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2006-05-11 00:57:24 szczerze mowiac zainteresowal mnie bardzo Twoj post;p Chyba sobie sprawie teg opalmtopa;p a jak z tym podlaczeniem? Po podlaczeniu bede normalnie mogl sie bawic jak ci pc w servisie? Caly podglad co i jest i restartowac i kasowac bledy?
Tak sobie pomysllem, przeciez posiadajac laptopa tez to mozna sie tak pobawic? ale jak z gablem i czy te oprogramowanie pojdzie na laptopie? [ wiadomość edytowana przez: mAkArOn dnia 2006-05-11 01:54:00 ] |
mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2006-05-11 16:30:48 Ja jestem zainteresowany Wiec jakbys sie mogl podzielic wiedza... bede bardzo wdzieczny makaron87@wp.pl
A gdzie ten kabel mozna dostac? |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2006-05-11 16:36:31 Ja też chętnie bym coś takiego nabył/zrobił:
gadiemus@derby.waw.pl |
marus28 HF MEMBER Sonata Warszawa | 2006-05-22 19:08:11 Witam
Też jestem zainteresowany Pozdrawiam i dzięki. marus28@wp.pl |