"Tuning opon" z dedykacja dla Zielaka ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zielus, kiedys jak mnie pamiec nie myli wystawiales filmiki jak to sie zabawiales autkiem. Ja mialem troche lepiej, bo mialem lotnisko

Pierwszy - w rolach glownych moj RS oraz Fryszarda mobil

Drugi - w roli glownej moj RS.

Tylko mi nie mowcie, ze wariuje, ze niszcze, ze psuje, ze moge bo mam duzo koni. Wiecej bedzie jak kamerzysta podesle reszte.

A nie moglbys w czyms bardziej user friendly wrzucic tego ? jakis AVI czy MPEG ?

Albo jakis smart viewer do MOV'ów daj.

Cytat:
2005-05-23 01:51:41, NoSeK pisze:
A nie moglbys w czyms bardziej user friendly wrzucic tego ? jakis AVI czy MPEG ? Albo jakis smart viewer do MOV'ów daj.

Quick Time Alternative

LOL, a co chodzi w tym pierwszym filmiku ?

Tzn Fryszard dostał baty z RS'em jadącym na wsteku ?

krisso bardzo smieszne
zwłaszcza że RS ma 2,5 raza więcej mocy
yasiek wrzuc filmik na którym jechaliśmy normalnie tylko że ty z 2 startowałeś, on mi troche poprawił humor

[ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-05-23 12:09:18 ]

Cytat:
2005-05-23 11:43:49, fryszard pisze:
krisso bardzo smieszne zwłaszcza że RS ma 2,5 raza więcej mocy yasiek wrzuc filmik na którym jechaliśmy normalnie tylko że ty z 2 startowałeś, on mi troche poprawił humor [ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-05-23 12:09:18 ]

Jak tylko dostane go na maila...

Cytat:
zwłaszcza że RS ma 2,5 raza więcej mocy [ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-05-23 12:09:18 ]

a poza tym przełożenie wstecznego biegu jest mniejsze niż pierwszego, dlatego nawet gdybyś FRYSZARD jechał RSem jadącym "normalnie" to i tak tamten by wygrał (pod warunkiem ze ten jadący "normalnie" nie wrzuci dwójki)

Cytat:
krisso bardzo smieszne

Oczywiście, że śmieszne . Jak najbardziej. Po obejrzeniu filmiku jest niezły ubaw. RS to RS wiadomo o co chodzi. Natomiast umieć zaśmiać się z siebie samego to też sztuka, zmiast się unosić zranioną dumą .

ja nigdzie sie nie unosze napisałem nawet posta w wątku o kupnie 1,3

Cytat:
2005-05-23 22:23:21, fryszard pisze:
ja nigdzie sie nie unosze

A to sorry. Ja odebrałem Twoją wypowiedź do mnie, jako uniesienie się.

W każdym razie niezła zabawa była, a wiadomo z RSem nie ma lekko . Ale jeszzcze bardziej od filmiku z RS'em na wstecznym podobały mi się fotki tego mikro-motorka . To dopiero zabawa jest . Kurna, kupiłbym se takie coś hehe.

Tylko nie wiem, czy bym mógl na tym jechać, bo ja 95 kg ważę .

fajne

zwlaszcza ten numer z jazda tylem

ale znalazłeś wątek z 2005 roku ....
Dokładnie rok temu sie to działo...

ale jaja, a ja myslelem ze to z dzisiaj