KAZIMIERZ GÓRSKI NIE ŻYJE !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiele meczy wygral lecz tego o swoje zycie nie wygral [i]

[']

[i]

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-05-23 17:59:20 ]

pilka jest jedna bramki sa dwie.... tylko Kazia juz nie ma

...

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-05-23 22:10:59 ]

...

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-05-23 22:10:40 ]

...

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-05-23 22:10:25 ]

Cytat:
2006-05-23 17:48:18, Mariusz126p pisze:
wiele meczy wygral lecz tego o swoje zycie nie wygral [i]

chlopie toc on miał około 100 lat, jak nie wygrał?? tyle sukcesów???
moim zdaniem wygrał swojez ycie i teraz czas na nagrode

Mijają dni,mijaja lata...kazdy sie z nas straci,tyle,ze jedni po sobie cos zostawiaja i sa znani a niektorzy niesa tak pamietani. Niema sie co rozklejac,zrobil dla Nas tyle,ze z pewnoscia bedziemy go pamietac na dlugo.

Dobra - pytanie do moderatora Carva - co Ci czlowieku moj post przeszkadzal ?? Wytknalem glupote wypowiedzi i juz zle ??? Wez mnie nie wkur...

Odpowiedz poszła na priv.

zaraz, zaraz to jest forum ja tez chce wiedziec co przeszkadzala wypowiedz lisa, bo ja akurat sie z nia zgadzam.

Widzisz mmost wyszlo ona to ze cham jestem bo osmielilem sie stwierdzic ze koles dupnal bezsensowna wypowiedz uzywajac jakiegos glupiego sloganu. Do tego te wirtualne swieczki i znicze. Wg. mnie to brak szacunku dla czlowieka i tyle. Ale nie, to ja jestem prostak i moje wypowiedzi trza kasowac a te kocopoly zostawiac.

Ps. Mialemm juz nie pisac na tym forum faken

[*] ale chciaż nei bedzie widzał tego jak po dupie na mś dostaniemy

odpowiedz Lisu byla moim zdaniem sluszna i w pelni podzielam jego poglad. Gorskiego oczywiscie szkoda, ale nikt wiecznie zyc nie bedzie, kiedys na kazdego przyjdzie jego czas...
Fanem pilki nie jestem, denerwuje mnie nahalnosc wszytskiego co z mundialem zwiazane (pilka stala sie nosnikiem dla reklam wszytkiego, od piwa przez TP i ere...pewnei niedlugo jeszcze srajtasme beda reklamowac na zielonej trawce i pelnym stadionie wokol...).
3m sie Lisu

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2006-05-24 15:28:48 ]

Spoko Lisu, mnie tez irytuja wypowiedzi ludzi ktorzy nagle w uniesieniu sie zachwycaja jaki to ktos nie byl wspanialy (i nie chodzi tu tylko o pana Gorskiego) jak odchodzi. Jakos sie nikt nad ludzmi nie rozplywa co jeszcze zyja. O takich uniesien duchowych i innych jest kosciol a nie forum publiczne i tam tez na pewno mozna w spokoju zapalic swieczke jak kto ma ochote!

tez popieram Lisa.
tu najlepiej pasuje zdanie - spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodza... pamietajmy o ludziach zanim umra

popieram przedmówców, zawsze się bałem takie coś napisać ze strachu przed zjebką ludzi. No ale tak jest, zawsze się wszystkim przypomina o kimś jak ktoś umrze...

Panowie i Panie, wypowiedz Lisa zostala przezemnie wyedytowana z prostego powodu, dzialala jak odbezpieczony granta, ja rownież zgadzam sie z twierdzeniem ze posty tego typu sa bezsensowne i sa wyrazem braku szacunku do osoby ktorej dotycza. Natomiast moja decyzja zadziala zupelnie odwrotnie. Prosil bym o wypowiedz Barakudu bądź Dejty.

Pozdrawiam.

i tu się Przemysławie zgadzamy