Cześci w swietnym stanie do 131 !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hello 4 all wlasnie wrocilem z bialego stoku od kolesia ktory zajmuje sie recyklingiem samochodowym,kupilem pare potrzebnych gadzecikow do mojej hujozy a wiec zostal tam silnik 1800 cm3 jeszcze sie niezle prezentuje elementy karoseryjne w naprawde bardzo dobrym stanie w oryginalnym srebrnym kolorze prawie zero rdzawek... a znalazlem to wszystko na allegro macie tutaj linka koles ma totalnie wszystko!!!oplacalo sie gonic 600 km...

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=96613140

goraco polecam...

a ja mam do sprzedania prawy reflektor do supermirafiori

PzDr!!!

kupowałem od nich wahacze do 131 - porzadni kolesie. kupowałem je poza aukcja i totalnie w ciemno... mogli mnie zrobic w konia i nie mial bym o to przetensji a jednak tego nie zrobili

naprawde polecam tą firme

w jakim stanie maja ten silnik i ile za niego chca? nie wiesz moze?

jezeli chodzi o ten silnik jest w naprawde bardzo dobrym stanie,a jaka cena nie mam pojecia...

Ciekawe skąąd wiadomo że 1.8 i skąd się wział w Mirafiori

Cytat:
2006-05-17 21:10:06, bolger pisze:
Ciekawe skąąd wiadomo że 1.8 i skąd się wział w Mirafiori

tak mi powiedzieli ze jest to 1.8

Jednemu kolesiowi ostatnio facet powiedział ze w Mirce jest dwójka, mimo tebliczki 1.4TC. Mirka wyglądała jakby musiała pilnie do huty, ale silnik chodził ok. Koles sie napalił.
Ale jak mu zmierzyłem skok tłoka prze dziurę od świecy, to nam jednak wyszło że to w żadnym wypadku nie może być dwójka, najwyżej 1.6, jak właśnie nie 1.4.
Ale jeśli to jest 1.8... to ja nie mam pytań Najlepszy silnik w rodzince

No więc właśnie, wróżbici są wszędzie. Jeżeli nie ma pełnego oryginalnego numeru na bloku, to lepiej nie wierzyć

pisalem do tego faceta od tej mirki i powiedzial ze jest to silnik 1.6 w dobrym stanie - wiem z doswiadczenia ze jak on mowi ze dobry tzn ze naprawde jest dobry