Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-05-16 20:53:40 Witam.
No i już mam poważniejszy problem ![]() 1) nadal nie działają mi przeciwmgielne tylne (nawet nie podświetla sie kontrolka na włączniku) 2) również nie działały mi długie (jako właczenie - działały tylko jako miganie) 3) teraz przestały mi działać w 100% światła krutkie i miganie ![]() Co do punktu 2-3 podejzewam "włacznik" podkierowniczy - moze ktoś ma jakieś rozpiski "pająka", bezpieczników (Sonata 1991 Europa). Powiem dodatkowo tak - w reflektorach H4 90/100W - wiec jak cos to moze być skopane coś przez przepalenie ![]() Pozdrawiam i licze na pomoc. Misio |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-05-19 09:41:12 Ewentualnie mam jeszcze dwie takie sprawy.
1) Szczególnie jak jest ciepło (gorąco) mam problem z domykaniem szyb elektrycznych (niewszystkich) - gdzie tu są ajkieś zabezpieczenia termiczne (i czy w ogóle są) - w przełączniku czy przy silniku, czy też jeszcze gdzieś indziej ![]() 2) Czasem, tylko jak jest silnik ciepły i na chwile wyłącze silnik i chce odpalić to słysze tylko jak pompa paliwa pracuje (nie kreci rozrusznikiem) - gdzie jest sterownie rozusznikiem (czyli że rozrusznik wie ze wcisnęło sie sprzęgło i jest odpowiednie ciśnienie w układzie paliwowym) w kompie? gdzieś coś innego? Pozdrawiam i licze ze ktoś moze coś napisze ![]() Misio |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-05-29 12:55:07 To se pisze fajny monolog ![]() Posprawdzałem ciut co to moze być z tymi światłąmi - porospinałem wtyczki i popsikałem "eazycontact" czy jakoś tak i działa ![]() Reszte elementów jak dorwe sie gdzieś do pradu ![]() ![]() |