| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Verip Fiat 126p Kraków | 2003-04-24 13:29:40 W jakich przypadkach komisja sędziowska może nie dopuścić auta do rajdu?? jeśli ktoś wie to proszę o informację.....dzieki!! |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-04-24 13:59:26 u nas...czyli w okregu bydgoskim...zawsze dopuszczaja...nawet jak gasnicy nie masz zawsze powie...lec i od kogos pozycz na chwile....raz tak mialem ze na mojej gasnicy z piec maluszkow przeszlo badanie.... slyszalem natomiast ze np w warszawie to czepiaja sie nawet jakkomora silnika jest zasyfiala... za to na badaniu na mecie to juz przywalaja sie do wszystkiego...dlatego zawsze mam kawal tasmy samoprzylepnej...komplet zarowek...a w wozie serwisowym czeka seryjny tlumik...tak na wszelki wypadek....czepiaja sie zwlaszcza wtedy gdy nie jestes zrzeszona w tym klubie co akurat organizuje kjs... ZYCZE Tobie powodzenia...a pilot`owi szczescia.... |
Verip Fiat 126p Kraków | 2003-04-24 14:02:49 O BOZE!!!!! mam nieaktualna gaśnicę!!!!!!!!!!! chyba sprzed 2 lat.....musze coś wykombinować!!!! dzieki za rady!!!! |
Darallye fiat 650 modena warszawa | 2003-04-24 15:38:07 kilka podstawowych elementów np mnie ostatnio nie chceieli przepuścić jak jechałem na seryjnym ze zmienioną końcówką naprawde cichy był i mieli wątpliwości kaski od nowego roku muszą bieć atest fotele nie mogą sie ruszać wszystkie elementy jak gaśnica światła trójkąt apteczka obowiązkowe . |