Olej Opel z Allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio na Allegro wielu sprzedawcow zarowno prywatnych jak i tych VATowcow oferuje po b atrakcyjnych cenach oleje General Motors. Ceny sa wrecz rewelacyjne, za 5 l 10W40 placimy z przesylka 55 zł... Ciekaw jestem co o tym myslicie. Moze ktos z Was ma znajomego w ASO Opla i potrafi powiedziec cos wiecje na ten temat

OLEJE GM - Allegro

Ja pracoweałem w ASO Opel i obecnie rowniez w Espero mam zalany 10W40 Oplowski i jest ok, skoro lało się go do nowych aut jak Astra, Vectra czy Signum to i w Espero mozna go lac. Ja placilem jako pracownik po ok 17zł litr wiec nie wiem do konca jak to jest z cenami z allego ale oplej jako olej jest dobry

z tym sie kazdy zgodzi ze jest dobry, ponoc to po prosty normalny Mobil-1, sek w tym skad takie ceny, a moze ktos po prostu dogadal sie z kims a ASO zabiera puste butelki po wymianach, zalewa je jakim szitem i zakreca oryginalnymi korkami. Takie korki mozna zamowic bez problemu w firmie produkujacej opakowania z tworzyw sztucznych... pytanie czy warto ryzykowac... w kazdym razie jest tego mnostwo na rynku co swiadczy o tym ze albo faktycznie GM zrobil wyprzedaz magazynowa albo ktos zrobil sobie prywatna nielegalna rozlewnie... po konsystencji olej faktycznie wyglada na polsyntetyk... sam nie wiem co o tym myslec... kupilem zalalem i jeżdze... wart podkreslenia fakt ze to 5 l oleju w buteli a nie 4 !

Firma Stachowiak
Nie wiem, czy mają tez olej (nie wszystko wystawiają na allegro), ale bardzo polecam tę firmę!!!!
Zamawiałem u Nich graty i do espero, i do opla.

Pozdr. P.

Znam tego sprzedawce sa ok, w ogole warto kupowac czesci przez net, kiedy porownywalem ceny to mozna zaoszczedzic nawet 50 %... ale z tym olejem to jest jakis wałek.... przeciez odliczajac koszt wysylki, prowizje, koszty wystawienia aukcji, pakowania zostaje sprzedawcy 40kilka zlotych.... za 5 litrow polsyntetyku OPLA????? "to wbrew logice..."

Kup sobię Midlanda

Poszukaj u siebie...

Kup sobie Lotosa

Poszukaj u siebie...

Tobie się od rana nudzi widzę.