MotoNews.pl

Ustronie Morskie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś tam był kiedyś? Wybieram się tam z dziewczyna , bo pora na wyjazdy coraz szybciej sie zbliza. Jestam co robić?

ja bylem 2 razy. kumpel byl 18 razy. ogolnie zadupie jak z dziewczyna to gdzies indziej lepiej szukaj. a jak z kumplami pod namiot zeby wyrywac lachony pic itp to polecam ustronie morskie i sianozety ktrore sa obok

Tzn wiesz, ja wole jak jest spokojnie, wcześniej jeździłem do Dębek , ale chce zmienić miejsce. Z jakieś 2 dyskoteki tam są?

To ja ci polecam zachodnie wyrzerze i miejscowosc Mielno

wogole gdybys sie zastanawial co do innych miejscowaosci to pisz do mnie na gg, w zeszlym roku bylem w kazdej od gdanska przez gdyni i hel po swinoujscie

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-05-24 21:27:51 ]

polecam wladyslawowo. niezly klimacik tam jest. pozdro

Sianozety sa od Mielna ok 15km. W sumie bylem w obu miejscach - Sianozety spokojna wiocha, Mielno to taki nadmorski kurort z knajpa obok knajpy. Prawdopodobnie w polowie czerwca bede w Sianozetach przynajmniej na weekend

gooras dobrze gada. bylem w tamtym roku we wladku i w tym tez jade

w sianozetach jest zajebisty klimat i nic nie ma yno pare sklepow i chlanie na plazy a w ustroniach jakies tam dyskoteki sa, napewno 2 pod takimi namioto-knajpami. no i w ustroniach zawsze jest wesole miasteczko

Cytat:
2006-05-24 20:45:39, CarvMachine pisze:
To ja ci polecam zachodnie wyrzerze i miejscowosc Mielno wogole gdybys sie zastanawial co do innych miejscowaosci to pisz do mnie na gg, w zeszlym roku bylem w kazdej od gdanska przez gdyni i hel po swinoujscie [ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-05-24 21:27:51 ]

byliśmy....tak nieskromnie Cie poprawie (z Marianem i Cieżem)....

Ja bym proponowal Kolobrzeg - duze miasto,ale za to tanie zycie i w ogole...

Chałupy polecam - zwłaszcza plaże

Polecam Mielno.Akurat mam to szczęście ze mieszkam parenaście klocków od tego miejsca .Duuuuzzzzzooooo sie tam dzieje w sezonie.