MotoNews.pl

[KJS 18/06 Grudziadz] Jak to wyglada?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, ktos sie orientuje jak wygladaja KJSy w Grudziadzu?

Albo jak konkretnie moze wygladac ten 18 czerwca planowany

Wszystkie, jakiekowliek informacje, mile widziane, ze szczegolnym uwzglednieniem typu prob i ilosci minut OS'owych

Lapek

dzies miałem skany z zeszłego roku ale musze poszukać

to ja się podpinam pod pytanie...

od siebie dodam jedno: ile tam wpisowe?

70zl wpisowe dla zrzeszonych a jak wyglada to nie wiem. Plan jest taki zeby wystartowac

to większośc szurowychjest odcinków, w tamtym roku na asfalcie była S i 2 próby jakieś słupkowe
start i zakończenie na takim małym placyku, sorki start to z rynku był
lans
dojazdówki niezbyt trudne do znalezienia, oprócz tegoz e niby plnowali ze opon nie można zmieniać szuter-asfalt i takie tam to spoko, chociaz w zadnym regulaminie nic nie jest napisane ze nie można zmieniać opon w czasie trwania zawodów ale ja sie na regulaminach nie znam

plan to był żeby pod koniec kwietnia zacząć docierać. wniosek: plany są do dupy

a zrzeszona ma być załoga czy kierowca wystarczy?
(ps. prawdopodobnie szukam pilota na grudziądz - chętni?)

to jest impreza jednodniowa czy dwu? o której by się to zaczynało? Jest w ogóle jakaś strona tego kjsa? regulamin? program imprezy? zgłoszenia?

wam to trza wszystko dawać a mi to nikt nic nie chce dac

Spoczko regulamin juz znalazlem sam, bardziej interesuja mnie doswiadczenia osobiste osob, ktore juz startowaly A konkretnie chodzi mi o charakterystyke odcinkow - czy bardziej jak OS czy bardziej jak pacholkowisko na przyklad Frekwencja czy duza czy mala? Dlugosc odcinkow, bo ze bedzie 19 to jest w regulaminie

Lapek

jak nadal robia te cudowna probe "na myjni"...to trza uwazac...
bo moj malec z gory zalapal 1st kosmiczna...czyli jakies 130km/h...i wysiadly przednie hamulce...na szczescie z szykany usunalem tylko 1 slupek...niestety mete se zrobilem juz "lotna"...jakies 20metrow

nie ma tej próby