Czasopisma komputerowe.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie, jakie czasopisma komputerowe byście polecili?
Chciałbym, aby było tanie, ale rzetelne. Przerabiałem "Komputer Świat", ale już mi się znudził i oczekuje czegoś więcej.
Co byście polecili?
Dzięki za odpowiedź!
Pozdr.

Tanio może i nie będzie, ale będzie rzetelnie. Polecam "Chip".

Cytat:
2006-05-24 20:21:14, szandrzej pisze:
Tanio może i nie będzie, ale będzie rzetelnie. Polecam "Chip".

A za wiela to?

20 zł

Trochę za drogo.

I testy niekiedy bywały "ciekawie zakończone"

moze to

Cytat:
2006-05-24 21:14:19, Esperynek pisze:
A za wiela to?

CHIP
15,5 PLN za gazetę z CD
19,9 PLN za gazetę z DVD (ukazuje się co jakić czas równolegle z wersją CD)
Poza tym ukazują się numery specjalne, ale ich cena do treści ma się nijak. Może innaczej- nie kupuje juz tych dodataków, stały się dla mnie zbyt drogie, a treść zbyt ogólna.

Żadne! Właśnie wczoraj przeleciałem Cipa. Może że 20% nadaje się do czytania, bo reszta to opisy jakichś wynalazków dla których teraz marketingowcy muszą znaleźć zastosowanie i przekonać klientów, że jest im to niezbędne do życia!

Cytat:
Żadne! Właśnie wczoraj przeleciałem Cipa. Może że 20% nadaje się do czytania, bo reszta to opisy jakichś wynalazków dla których teraz marketingowcy muszą znaleźć zastosowanie i przekonać klientów, że jest im to niezbędne do życia!

I tu sie z Toba zgodze.
Teraz tak jest z wiekszoscia rzeczy.
Nie wiem np. po cholere komus odtwarzac mp3 z "glosnikami "wielkosci kapsla po piwie ktore sa wbudowane do obudowy wielkosci tel.kom. i jeszcze mowia ze to ma system "surround Sound".

Chip już nie ten co był kiedyś, jeszcze prenumeruję ale już niedługo ... zastanawiam się nad PCWK ... Choć i tak najczęściej sięgam do neta.

Only "PC Format" - za jedyne 5,50 z CD
Redaktorem jest pani Ewa Hutny, była redaktor naczelana ENTERA z jego najlepszych czasów

Hutny-Dziekańska ? jeżeli tak to dziękuję, postoję

CHIP i PC World Komputer.

W internecie polecam forum WGK.

Jejku! Jakie pierdoły i wynalazki w tym cipie opisują
1. Jakiś bezprzewodowy internet FON... jakby zwykłych takich czy innych nie było
2. Komórka napędzana metanolem o wyglądzie kondoma... obciach się na chamówie pokazać
3. Jakieś nowe łącze HDMI... które powoduje, że większość sprzedawanych aktualnie plazm i LCD jest już przestarzała
4. Ponad 700 GB dysk twardy... teraz pozostaje czekać na windowsy, których instalka zajmie 200 GB
5. Jakieś zasilacze z odpinanymi przewodami... teraz łatwiej będzie codziennie grzebać w bebecha kompa
6. Przenośne odtwarzacza multimedialne w cenie kina domowego... nic tylko iść na spacer i lipić się w monitorek wielkości karty kredytowej
7. Nagrywarka DVD którą można podłączyć bezpośrednio do kamery... niestety komputer jest dalej niezbędny, a obraz do niej przesyłany jest via s-video - czyli płacimy 2x więcej i cofamy się w jakości obrazu.
A doszedłem tylko do połowy najnowszego numeru!