Live for speed

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś w to gra?
Tu jest link gdzi można pobrać demo (grywalne i dające nieźle popalić)
live for speed
Zapraszam do ścigania w sieci
A może by tak zorganizować klubowe mistrzostwa?

a będą nagrady

Wiem ze to najlepsza gra na swiecie, swietnie nadaje sie do drftu, ale ja w to jeszcze nie gralem , potem sciagne to demko

Kurde juz sie wciagnalem .

Znalazlem instrukcje jak odblokowac gre za free

Trzeba sciagnac plik

1. sciagnietemu plikowi trzeba nadac rozszerzenie .zip
2. wypakowac generator do katalogu z lfs
3. odpalic i wpisac w srodkowej rubryce nick na ktory ma byc odblokowany (wpiszcie jakis pic)
4. w polu nizej wpisac haslo nie mniej niz 8 znakow
5. w krzaczkach u gory nad pierwszym polem sa liczby pierwsze to 0123 nastepne sa generowane losowo i teraz glupi krok ale bez niego nie zadziala
6. otwieramy stronke translatora
i wpisujemy slownie! po eng. liczby(te generowane losowo) nastepnie wybieramy rodzaj tlumaczenia eng -> chinese simp i dajemy translate...
7. kopiujemy ???? bo to sa te znaczki ktore sie przetlumaczyly niestety z braku chinskich czcionek nie jest nam dane je zobaczyc i wklejamy je w pustym polu unlockera i wciskamy enter lub przycisk po prawej strone

Mi wszystko dziala

Na początku moje drifty kończyły się na bandach i rozbiciem auta

Cytat:
2006-05-22 15:02:26, paniol2005 pisze:
Na początku moje drifty kończyły się na bandach i rozbiciem auta

Moje tez sie tak koncza , na klawiaturze ogolnie jest lipa z prowadzeniem, dobra jest kierownica. Co niektorzy urzywaja jeszcze myszki do sterowania ale dla mnie to nie porozumienie . Wlasnie pytam kumpla jak skonfigurowac uklad kierowniczy zeby najlepiej reagowal na moje komendy, moze pozniej sie pochwale, bo teraz mam wrazenie ze kola sie nie skrecaja z odpowiednia predkoscia.

Tam są ustawienia kerownicy skręt i powrót.
Mi już powoli idzie ostatnio dojechałem na 2 miejscu-grałem w sieci
Ale to wymagało dużo treningu i zmian w ustawieniu zawiechy
Życzę powodzenia,potem może zrobimy jakąś ustawkę

Paniol a czy Ty masz kupiona licencje ?

Tak sie zastanawiam czy jakbym kupil licencje to bym mial wiecej samochodow i tras , po zainstalowaniu tego unlockera (patrz nizej) mam 19 aut i 7 torow (od Blackwood`a do Astona ) czy w pelnej wersji jest wiecej ? . Pozdro

Nie,mam tylko demo
Tego co napisałeś nie robiłem jeszcze a co do licencji to na pewno będziesz się mógł ścigać w sieci na normalnych wyścigach-po zarejestrowaniu
Ale nie wiem jak z autami i trasami.
Ja narazie scigam się w DRIFT TEAM PL albo ze znajomymi u siebie PANIOL DRIFT PL jednym samochodem i na jednej trasie
taka imprezka-zapraszam