| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-05-22 06:37:41 Czy ktoś w to gra?
Tu jest link gdzi można pobrać demo (grywalne i dające nieźle popalić) live for speed Zapraszam do ścigania w sieci A może by tak zorganizować klubowe mistrzostwa? |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-05-22 07:45:38 a będą nagrady |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-05-22 08:30:48 Wiem ze to najlepsza gra na swiecie, swietnie nadaje sie do drftu, ale ja w to jeszcze nie gralem , potem sciagne to demko |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-05-22 12:25:24 Kurde juz sie wciagnalem .
Znalazlem instrukcje jak odblokowac gre za free
Trzeba sciagnac plik 1. sciagnietemu plikowi trzeba nadac rozszerzenie .zip 2. wypakowac generator do katalogu z lfs 3. odpalic i wpisac w srodkowej rubryce nick na ktory ma byc odblokowany (wpiszcie jakis pic) 4. w polu nizej wpisac haslo nie mniej niz 8 znakow 5. w krzaczkach u gory nad pierwszym polem sa liczby pierwsze to 0123 nastepne sa generowane losowo i teraz glupi krok ale bez niego nie zadziala
6. otwieramy stronke translatora i wpisujemy slownie! po eng. liczby(te generowane losowo) nastepnie wybieramy rodzaj tlumaczenia eng -> chinese simp i dajemy translate... 7. kopiujemy ???? bo to sa te znaczki ktore sie przetlumaczyly niestety z braku chinskich czcionek nie jest nam dane je zobaczyc i wklejamy je w pustym polu unlockera i wciskamy enter lub przycisk po prawej strone Mi wszystko dziala |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-05-22 15:02:26 Na początku moje drifty kończyły się na bandach i rozbiciem auta
|
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-05-22 15:27:25 Tam są ustawienia kerownicy skręt i powrót.
Mi już powoli idzie ostatnio dojechałem na 2 miejscu-grałem w sieci Ale to wymagało dużo treningu i zmian w ustawieniu zawiechy Życzę powodzenia,potem może zrobimy jakąś ustawkę |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-05-25 19:26:01 Paniol a czy Ty masz kupiona licencje ?
Tak sie zastanawiam czy jakbym kupil licencje to bym mial wiecej samochodow i tras , po zainstalowaniu tego unlockera (patrz nizej) mam 19 aut i 7 torow (od Blackwood`a do Astona ) czy w pelnej wersji jest wiecej ? . Pozdro |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-05-26 14:43:34 Nie,mam tylko demo
Tego co napisałeś nie robiłem jeszcze a co do licencji to na pewno będziesz się mógł ścigać w sieci na normalnych wyścigach-po zarejestrowaniu Ale nie wiem jak z autami i trasami. Ja narazie scigam się w DRIFT TEAM PL albo ze znajomymi u siebie PANIOL DRIFT PL jednym samochodem i na jednej trasie taka imprezka-zapraszam
|