| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-04-14 14:39:37 mojego kumpla zatrzymali za jazde bez świateł po osiedlu koło północy,miało być 400 i 6 pkt ale skończylo sie na 100 zł i 4 pkt |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-04-14 15:00:04 mnie też sie zdarzyło spotkac spoko policjanta chwalił mi sie że też jeździli takimi sprzętami i że chodził z kuzajem do klasy i katowali malce |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-04-14 15:25:13 mnie kiedys zatrzymali kolo polnocy....juz na parkingu jk wysiadalem...dokumenciki sprawdzili...no powiedzieli czemu tak szybko jezdze po osiedlu i to jeszcze w srodku bozej nocy...powiedzialem ze szybo nie jezdze i ze wracam z dyskoteki..bo rano do roboty ide...a oni na to ze jednak szybko jezdze bo nawet na hamulec nie nacisnalem na skrzyzowaniu...a ja na to ze szybciej niz 60 nie jezdze bo autko docieram...popatrzyli...zajrzeli pod klape...no i zaczal sie grad pytan...a to co??a do czego??a to tak bedzie dzialac??a jak pan to zrobil...ale dlaczego...no pogadalismy...no i na koniec tylko poinformowali zabym jednak uwazal bo ma pan juz 6pkt karnych....dobrej nocki... |
Lunatic F&F Sympatyk Fiat 125 Warszawa | 2003-04-14 17:49:46 mnie zatrzymali raz jak wracałem z Olsztyna do Wawki (wtedy Df'em), była godzina po 24:00, łuk z podwójną ciągłą i ograniczenie do 60km/h...a u mnie 140 na budziku, czerwony uniak coś wyprzedza, a ja uniaka na 3-ciego, okazało się, że uniak wyprzedzał radiowóz, który jechał poboczem tylko na światłach pozycyjnych...no i gadka, panie władzo śpieszy mi się, jestem spóźniony, rodzice się martwią a nie mam jak zadzwonić do domu...po krótkiej wymianie zdań doszliśmy do wniosku, że 50zł ulicą nie chodzi... |
ALEX126P maluszek siewierz | 2003-04-14 18:13:09 witam
ja milem taka akcje razem z (kostkiem) atalismy razem swoimi bolidami kolo poczty u na w siewirzu i sobie gadalismy,i podjechali do nas paly no i oczywiscie kontrola byli na poczatku tacy nie mili ale nie mieli sie do czego doczepic i chcieli odjechac, ale poldas im nie odpalil, pchalismy ich gdzies 200m i nic,az w koncu zapchalismy ich do garazu policyknego i przy okazji luknelismy na nowego lanosa, ja zjednym z nich pojechalem na komisariat po klucze do tego garazu po tym wszystkim zaczeli z nami bardzo mile gadac pozdro |
Emitu Fiat 126p Poznań | 2003-04-15 18:13:54 Ja dostalem 200 zlotych mandatu za jazde przez 15 metrow bez swiatel- po zmierzchu oczywiscie a bylo to 6 grudnia!
Ladny prezencik na mikolajki nie? |
her_us 126p Jelenia Góra | 2003-04-16 23:43:29 Mi akutrat sie trafilo,spoko kolesie.Jade sobie przepisowo ale za maluchem i to jeszez wyblaklym to lizaczek,elegancko sie zatrzymuje koles pyta o dokumenty wpozo dalej trojkat gasnica pokazuje a on ze to nie aktulana juz 4 lata.powiedzialem ze auto jest od ojca porzyczone i nie wiedzialem ze jest niesprawne puscili wolno |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2003-04-17 15:20:06 Ja we niedawno zabuliłem 50 zeta - przepalałem 132 na benzynie (od czasu do czasu trzeba |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-04-18 00:11:52 ja przed momentem zwątpiłem w istnienie czegoś takiego jak miły pyciarz.
złapali mnie skur*** gościu chciał sie czepić wszystkiego niestety udało mu sie dopiero po 5 min oględzinach kiedy to zzauważył kropelke oleju pod silnikiem -ekologia zasrana nie pomogły żadne tłumacenia że autko warte jest 600 pln, lub że mnie nie stać na zapłacenie, czy może że babcia w szpitalu leży na porodówce chciałem nawet jakąs walute na chamca wepchnąć ale sku*** nie dał sie to już drugi raz, ja nie wiem albo takiego pecha mam czy co??, albo po prostu w policji to pracuja ludzie z kat D co to sie do wojska nie dostali i wola pisać 15 min mandat niż wziąć jakiego KAzka Wielkiego na niebieskim tle (50pln) lub cos lepszego.. sorka za kilka wulgaryzmow ale jeszcze jestem pod wpływem emocji przez tych skur***** |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-04-18 01:14:29 Ja muszę przyznać, że udaje mi się czasem trafić na spoko glinę, otóż zaraz jak tylko zmontowalem bolida, bez tablic, światła spięte na drucie, bez lusterek, tylko jeden fotel w środku a układ wydechowy kończył się na kolektorze wydechowym, postanowiłem sprawdzić jak chodzi fura no i .... wiadomo zdjęli mnie 200 m od domu, ale poldas 1600 za holere mnie nie mógł dojść, glina wyskoczył z auta i najpierw wyrwał mi klapę a potem trochę mnie zamroczyło bo zaczął wyliczać co takiego narobiłem i wyszło mu coś koło 5000 mandatu,..... rozmowa trwała 45 min w tym musiałem zostawić auto i piechotą zapiepszać do domu po dow. rej. ale skończyło się na upomnieniu. Pozdrawiam tych panów! |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-04-18 08:17:10 peeryt a twój bolid to jakaś rajdówka że sie przyczepili ??? |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-04-18 09:10:06 To w Toruniu gliny bujaja sie golfem VR6???To chyba prywatny był??....kurde raz bym pewnie wpadl...dobrze ze fela nie ma takiego kopa |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2003-04-23 13:55:26 Prywata i to na gazie, a gliniarz był po służbie... Może dlatego był taki miły. |