Ups...CHCĘ NA MISTRZOSTWA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...właściwie to miałam to robić w niedziele ....wymiana okropnego oleju....że tak powiem troche już po terminie.....dawno powinnam to zrobić...ale jak się człowiekowi nie chce....to co zrobić......??
aha i muszę go jeszcze troche pooklejać......ojciec będzie się wściekał.....nie lubi jak wydziwiam...jego problem....mój bzyczek....a ja lubie jak on się odznacza w tłumie....musze go przygotowac jakby co....na sobotę....do Szczurowej....właściwie to nie wiem na 100 % czy pojade....kumpel (pasjonat Formuły 1, długo siedział we Włoszech, czasami brał udział rajdach, zna się na dobrze na pilotowaniu) jak usłyszał, że ma być moim pilotem to ryknął śmiechem.....nie dowierza, że chcę jechać!!!ale zgodzi się, bo kazał mi wszystko o tych Mistrzostwach wydrukować....wieczorem będziemy radzić co i jak....

Jakby co to trzymajcie kciuki!! he he he
za mnie jak za mnie .....ale pytanie... czy pilot przeżyje??
to będzie mój pierwszy raz....mam nadzieję, że jego nie ostatni..... ..O MAMMA MIJA!!

gdzie stsrtujesz ? i jak sie nazywa eleiminacja? apropo jak masz bzyczka podkręconego

No to pogratulowac idzie.
Ja dorwałem dwa kaski motocyklowe - kumple mi upchneli za 2 piwa.
Ja bede mial do dyspozycji wraz z klubem tor w kielcach - ciezko sie z nimi dogadac .
Wielkei podziekowania dla klubu tuningowe z kielc

A co masz w tym maluszku pokrecone ze startujesz.
Wiesz arti kiedys sie bawił normalnie jak na kregielni