MotoNews.pl

Ceny gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Czy ktos wie dlaczego ostatnio ceny gazu tak poszly w gore,rozumiem ze w latach 39-45 troche go zuzyto ale to chyba nie jest jedyny powod??

Ceny w okresie jesienno-zimowym zawsze idą do góry

cienki ten zart o latach 39-45...

no dobra ale póki co to jesieni jeszcze nie ma

p.s. dobry ten żart

Ceny ropy ida w gore to i gaz idzie bo chca jak najwiecej zarobic i tyle

pozdr

p.s. dowciap dobry

taaa ale u mnie juz kosztuje 1.79 tyle to nawet w zime nie placilo sie za lpg. jak tak dalej pojdzie to za litr lpg zaplacimy 3 zlociosze. kur#a co za kraj...

ps. dowciap nizly

W Poznaniu podobno LPG kosztuje juz na niektorych stacjach 2 zl

to kopyrniki

Cytat:
2004-09-02 21:54:45, laska18 pisze:
W Poznaniu podobno LPG kosztuje juz na niektorych stacjach 2 zl

no tak ludzi nie wkręcaj max 1.89..

Jaki poznaniak dalby Ci 2zl za litr LPG

hihi

pozdr

Cytat:
2004-09-02 23:58:13, mille pisze:

no tak ludzi nie wkręcaj max 1.89..

przesiadam się na rower , a samochód na niedzielne przejażdżki

w lodzi juz dzisiaj pojawila sie cenba 1.90 zl

niestety dlateo czuje, ze w zime bedzie powyzej 2 zl tylko nie wiem dlaczego skoro ropa tanieje na rynkach. dzisiaj spadla na 42$ za barylke. niedawno byla po 48$ i LPG nie drozalo

robert

A ja już widziałem LPG za 1,95 (Jasło)

Ja tankuje za 1.81 na statoil

pozdr

Pamiętam jak jakieś 4 lata temu, LPG też strasznie drożało , tak jak teraz wtedy chyba do 1,75zł nawet, ale potem jakoś ceny na szczęście spadły, miejmy nadzieję, że teraz też tak będzie

Cytat:
2004-09-03 00:19:28, thaniel pisze:
Jaki poznaniak dalby Ci 2zl za litr LPG

hihi

pozdr

widze ze z wawy jestes, ostrożnie z tym aktulna cena gazu w Poznaniu na stacjach Orlen i BP - 1.93 !!!!

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-09-08 23:16:11 ]

Jezu co sie dzieje z tymi cenami, ja tydzień temu tankowałem w Poznaniu na "Shell'u" za 1,87 - horror.
Oto Polska - właśnie - jest popyt rośnie cena...

Zachęcam do tankowania na innych stacjach niż PKN O.... nie będziemy nabijać kasy "Kluczykowi" - zawsze trochę mniej siana będzie miał do kupowania ustaw itp.

Cytat:
2004-09-08 17:04:31, mss pisze:
Pamiętam jak jakieś 4 lata temu, LPG też strasznie drożało , tak jak teraz wtedy chyba do 1,75zł nawet, ale potem jakoś ceny na szczęście spadły, miejmy nadzieję, że teraz też tak będzie

Miejmy nadzieję... Tylko szczerze jakoś w to nie wierzę...

Nie no ....Panowie....nie wciskajcie kitu, że zmieniają już mieszankę propan/butan na zimowa ! To dopiero będzie i ceny jeszcze co najmniej 10 gr w górę
Do tej pory było taz, że jak PB rosło to i gaz drożał a teraz PB tanieje a gaz rośnie......niedługo będziemy demontować instalacje Co za komuna......dajcie już te wybory !

Cytat:
2004-09-08 23:15:13, mille pisze:
widze ze z wawy jestes, ostrożnie z tym aktulna cena gazu w Poznaniu na stacjach Orlen i BP - 1.93 !!!!

Niezle musze zobaczyc ile u nas stoi na BP na Orlenie nie tankuje

pozdr

p.s. zapomnialem ze jestem z wawy i nie powinienem pisac takich rzeczy, moja przepraszac zreszta ja lubie poznaniakow (cukier dla admina)