| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-16 22:14:38 a wiec mili panstwo, chce zorganizowac z kolegą gerasem integracyjnego grilla. ze wzgledy ze sie troche miedzy nami pokomplikowało chce za[prosić całą klase pierwszą wraz z osobami towarzyszącymi czyli szymon z kasią, evil z dominikiem,nodajspokój ja z magdą , geras, robercik z piotrem i kobitami
do tegfo zapraszam kiboli wiernych, rejsa i chłopaków, vzir'a, rotora, zoltara i cartoona, zabke siwego każdego kto by chciał sobie wypić na działeczce piwko lub pomanewrować, im wiecej osób tym lepiej, krzesełek wystarczy grillów mamy w liczbie sztuk trzech wiec będzie gdzie smazyc, spoanko na zyczenie, domek lub namioty, picie i jedzonko kazdy swoje, bedzie muzyczka jakas przyjemna sąsiadów upierdliwych brak ale zeby też trzody nie było. termin ustalamy na 3 czerwca działka laezy na rudaku- petla 12 chyba ale miejsce wstepnego spotu można jeszcze dogadać jeżeli macie chęc i wolny termin serdecznie z gerasem zapraszamy
[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-05-16 22:21:59 ] |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-05-16 22:20:54
Iwiol jak zawsze, musi sie wyróżnic ![]() |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-16 22:22:56 pisze tak jak załogi są, bez skojazen ![]() |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2006-05-16 22:26:22 Mi tam pasi wstepnie, ale z tą trzoda to ciezko bedzie
Poka fotki tej miejscowki - zmiesci sie tam autka gdzies jakos? Jest gdzie upalać? |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-16 22:31:34 upalania nie am bo to srodek działek jest bryki raczej za płotenm całego terenu
jedyny minus to brak klopa ale to chyba nie przeszkadza
rejs, znajdź ulice rudacka po tej samej strone wisły co poligon ino w prawo i przyu samej wuśle widac bedzie mase ogródków działkowych
uruchom szpiegowskie macki |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2006-05-16 22:33:43 a może i bym się przejechał....jeśli moszna off koz |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-16 22:35:50
pytanie raczej nie na miejscu
przyjeżdżaj ziom i sie nie krępuj. za kilka dni dogramy temat do końca i podamy miejsce spotu dokładnego i jakoms moze mapke dojazdu do celu itp każdy jest mile widziany |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2006-05-16 22:36:41 to wpadne daleko z Pozka nie mam, zorganizuje jakies zarlo i pare komandosow |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2006-05-16 22:42:02 o tak
jepjepjepjepjep |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-16 22:55:11 kilku chetnych już jest. a gdzie reszta??? |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-05-16 23:07:03 ja nic nie mowie z góry... szkoła i działka |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2006-05-16 23:09:39 Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo
Ja bardzo chętnie, aczkolwiek z braku gotówki chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym i zacząć docierać. Dobrze by więc było żeby przedmioty z poniższego obrazka się do tego czasu połączyły. Jak Evil zepsuje mi umiejętnie tłoki robiąc w nich dziurki i złożę do końca silnik, to będzie progress 70% i szanse wzrosną
[ wiadomość edytowana przez: nds dnia 2006-05-16 23:11:13 ] |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2006-05-16 23:11:34
Ty - nie mow ze to sa orginalne slowa fkrecajacego kawalka...!? [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-05-16 23:14:47 ] |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2006-05-16 23:47:37 Dobra - mam orginalne:
Nuapurista kuulu se polokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa kun myö tanssimme laiasta laitaan. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ievan suu oli vehnäsellä ko immeiset onnee toevotti. Peä oli märkänä jokaisella ja viulu se vinku ja voevotti. Ei tätä poikoo märkyys haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili hipput. Ievan äiti se kammarissa virsiä veisata huijjuutti, kun tämä poika naapurissa ämmän tyttöä nuijjuutti. Eikä tätä poikoo ämmät haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili. Siellä oli lystiä soiton jäläkeen sain minä kerran sytkyyttee. Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj ja Ieva jo alako nyyhkyytteek. Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa laskemma vielähi laiasta laitaa. Salivili. Muorille sanon jotta tukkee suusi en ruppee sun terveyttäs takkoomaa. Terveenä peäset ku korjoot luusi ja määt siitä murjuus makkoomaa. Ei tätä poikoo hellyys haittaa ko akkoja huhkii laiasta laitaan. Salivili. Sen minä sanon jotta purra pittää ei mua niin voan nielasta. Suat männä ite vaikka lännestä ittään vaan minä en luovu Ievasta, sillä ei tätä poikoo kainous haittaa sillon ko tanssii laiasta laitaan. Salivili. A gdyby ktos nie wiedzial o co loko fffffffkrecajacym kawalkiem to niech poslucha tego. Strasznie fkreca |
vzir bydgoszcz | 2006-05-17 00:06:09 dzięki za zaproszenie ale jak zwykle nic jeszzce nie wiem. jak nie bedzie nic przeciewko na pewno zjawie sie z kilkoma butlami jakiegoś szlachetnego trunku ![]() pozdro |
Lisu F&F Sympatyk Volvo V40 Włocławek | 2006-05-17 00:38:48 Gowno wjechalbym na wkreta ale 1-2 czerwca sa Juwenalia w Lodzi I tak bede juz dostatecznie sponiewierany ![]() |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2006-05-17 00:53:32
nie pitol głupot
ty jako jedyny masz normalne i konkretne wytłumaczenie |