Zawias tył -pewnie wałkowane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

w czym rzecz ,otóż na tej glebie -fota tylniego amorka i zastosowaniu opon porofil 50 autko siedzi nisko za nisko i moje pytanie dotyczy tego czy te gumy co sa na alegro do kupienia wejdą mi miedzy zwoje ?????? bo nie wspomne o tym iz jak jedna osoba siądzie z tyłu to już jest tragedia ,nie piszcie ze mam wymienić amorki bo juz je wymieniłem chodzi o to co zrobić zeby tył nie siadał po obciązeniu??????? bo ja wszędzie haczę ,gleba wygląda fajnie ale to ciągłe szuranie spodem, jest wkurzające

mysle ze spokojnie, ale poszukaj czy nie masz magika od gum w okolicy.
ja kupowałem od goscia w krakowie i moglem sobie ze tak powiem przymierzyć. generalnie to mają 2 lub 3 rozmiary zawsze, a u mnie sprawdziły sie właśnie w takim zastosowaniu jak piszesz idealnie (tylko ja bez gleby szurałem na progach osiedlowych)

no i problem w tym iz nie może to odbyc się kosztem zwiekszenia prześwitu, tylko zeby nie siadał po załadowaniu -hmmm jedna osoba z tyłu to nie ładunek!!!!!wiem że wywale koło zapasowe i kupie srey do opon bedzie lzej

o jakich gumach mówicie . dajcie mi jakiś link może być nawet z allegro. mam ten sam problem i nie wiem co z nim robić a niedługo nie bede miał podwozia

Cytat:
2006-05-28 22:31:52, renifergt pisze:
no i problem w tym iz nie może to odbyc się kosztem zwiekszenia prześwitu, tylko zeby nie siadał po załadowaniu -

u mnie tylko na samym początku był 'wyższy' ale po 2 dniach już wyglądał normalnie. i właśnie tak jak potrzebujesz mniej siada teraz z pasażerami

http://allegro.pl/search.php?string=gumy

trzeba sobie zdać jeszcze sprawe z tego , że te gumy to sposób a'la pan kazio ze stodoły :] ale działa

[ wiadomość edytowana przez: polityk dnia 2006-05-28 22:34:57 ]

no własnie takowe mam i otóz czy nie sa one za szerokie bo jeszcze ich nie zakładałem????? hmmm jutro chyba je założe i zobacze co bedzie się działo a może kupie 15'' fele i kłopot z głowy