MotoNews.pl

PILNE!![S] lub [Z] opony 175/70/R13 Dębica Navigator

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
będę miał do sprzedania lub na zamiane takie oponki stan dobry 6 mm bierznika sztuk pięc jeżeli zamiana to na oponki 155/70R13 155/65R13
Oponki będę miał około 31, ale jak cos to pisać zawsze się można dogadać

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-05-25 10:53:24 ]

Cena????

nie wiem ile kosztują nowe, 50 złoty za sztuke dasz??

Cena jest dobra, ale nie skorzystam gdyż po doliczeniu przesyłki z Wrocka to by się juz średnio opłacało, ponadto znajomi któzy jeżdzili na Navigatorach mi je odradzali, podobnie jak inne letnie Dębice. W efekcie kupiłem nowe Barumy Brilantisy (po 110 zeta za szt).
W każdym razie wielkie dzięki za informację.
Pozdrawiam
Andrzej

spoko
może ktos inny, bo temat zaczyna być pilny bo do czech mój malec musi stanąć na alusach, a laki juz mam inne upatrzone, tylko nie mam za co kupić

UP!!

ludzie naprawde jestem w stanie sprzedać je za śmieszne pieniądze byle starczyło mi na inne oponki używane o profilu takim jak pisałem, więc piszcze ja nie gryze a sprawa coraz bardziej nagli bo do 15 czerwa muszę założyć alumy i zrobić glebe , wiec walcie ofertami

do kiedy chcesz je sprzedac?? poki co na poczatki czerwca mialbym kase na 2 sztuki opon powiedzmy za 35-40 zl jedna + koszty wyslyki co o tym sadzisz ??

Cytat:
2006-05-26 16:41:09, bandit_650 pisze:
do kiedy chcesz je sprzedac?? poki co na poczatki czerwca mialbym kase na 2 sztuki opon powiedzmy za 35-40 zl jedna + koszty wyslyki co o tym sadzisz ??

no by mi to nawet pasowało, potrzeba jest pilna bo mój malec do wyjazdu do czech musi stanąć na alusach
daj znać jeszcze czy na pewno chcesz...
to wtedy przyklepie dla ciebie 2 sztuki

mały ot
andrzej_krakow
pociesze ciebie troche tez miałem brilatisy cały miesiac potem wyskoczył mi guz na biezniku taki dł.7-8cm

no i tak samo sie slizgaja ja nasze vivo czy nawigatory

Cytat:
2006-05-27 19:04:45, jozekrj pisze:
mały ot andrzej_krakow pociesze ciebie troche tez miałem brilatisy cały miesiac potem wyskoczył mi guz na biezniku taki dł.7-8cm no i tak samo sie slizgaja ja nasze vivo czy nawigatory

Jak wyskoczy to sie wyreklamuje, proste.
a co do slizgania sie to jak jest slisko czy pada deszcz to jeżdzę wolniej i tyle, w odróznieniu od wielu tumanów w brykach za 100 tys zł którzy wierzą że ABS. ESP, super opony itp załatwia za nich sprawę umiejętności i że po śniegu czy ulewnym deszczu da sie jechać tak samo jak po suchym.
A co do opon z Dębicy po prostu słyszałem za dużo negatywnych opinii.

wszystkie 5 sztuk aktualne, ja jednak nie biore bo zle odczytal posta

Sprzedane...

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-05-30 01:22:01 ]