| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2006-10-27 14:14:54 Panowie jako ze powoli zbliza sie moj powrot to kraju, zastanawiam sie na zakpem jakiegoso pojazdu na wyspach. Jako, ze ceny ixa sa bardzo przystepne a wybor duzy (rowniez z LHD). Mam pare pytan.
1. Jak z dostepnoscia czesci?? szczegolnie mechanicznych?? 2. Jak ze spalaniem?? 3. Jak sie ma porownanie silnika 1,3 do 1,5, warto upierac sie na wiekszy?? 4. Z czego sklada sie X1/9 (zamiennosc elementow z innymi fiatami) 5. W jakich latach to ustrojstwo bylo produkowane (jakies wazne zmiany??) 6. Gdybym kupil jednak RHD i nie rejestrowal na żółtych blachach, jak skomplikowana jest przekladka?? 7. Jak wyladaja koszty sprowadzenia auta z Uk?? (chodzi mi o sprawy uzedowe). 8. Ja sie tym jezdzi ??
9. I na koniec pytanie luzniejsze, czy motory w UK roznia sie od tych w europie rozmieszczeniem chamulcow na kierownicy (rowery tak) i sprzedla?? Pozdro i dzieki za odpowiedzi. |
flapjck1 F&F Sympatyk mini urzut | 2006-10-27 15:28:50 motory sie niczym nie roznia wyspiarskie od kontynetalnych
a co do silnikow to mam w uk wlasnie znajomego co jezdzi ixem i mowi ze jedyna sensowna opcja silnikowa to turbo z punciaka podobno nie ma z tym problemow zadnych
tyle mojej wiedzy w tym temacie ps: na wyspach sporo jest roznych tanich alf i lanc moze jakas fulvia albo gtv ??? |