| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2006-05-31 11:37:14 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Chyba u każdego z nas jest inaczej Ale generalnie jak masz na NORM to jest OK. |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-05-31 12:15:14 powiem tak
tesz tak mialem jak kupilem auto przyszly mrozy te duze i stwierdzilem ze przykryje chlodnice pomoglo ale nie za bardzo wiec wymienilem termostat plyn wczesniej z Wojem wymienilismy uklad przeplukalismy i gdy nowy termostat wlozylem bylo OK i jest do tej pory zobacz co masz w chlodnicy wymien termostat to sa naprawde male koszta koncentrat fordowski 3l * 12zl za calosc woda destylowana do plukania ukladu 10l*2,5zl za calosc termostat 30-40zl w zaleznosci od sklepu i producenta [ja mam orginal za 35zl] uszczelka pod termostat - 5 zl no i troche czasu na robote |
darmcdoman MK 7 - 1.8 TD Opole | 2006-05-31 14:52:12 Mam 1.8TD, nowa chlodnice, nowa nagrzewnice, nowy termostat i nowy plyn. Wiatrak zalacza mi sie przy literze O, wskazowka zazwyczaj znajduje sie na literze N. Silniczek chodzi wysmienicie, spalanie jak najbardziej prawidlowe
Wydaje mi sie, ze tak ma być, jak opisujesz. Nie ma powodu do zmartwien. |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2006-05-31 14:54:32
No widzisz, został Ci jeszcze czujnik temperatury i włącznik wentylatora Ja mam wszystko wymienione, a i tak jest do d...y. Tylko że za wysoko się włącza wentylator. Ale to tylko wg wskazań na desce, więc luuuzik Najprawdopodobniej poprostu jest inaczej wyskalowane. Ważne że się włącza |
remas MAZDA 6 wrocław | 2006-05-31 18:37:07 Dzięki za pomoc |