MotoNews.pl
10 Chromowane litery i cyfry. (146711/89) - PT

Chromowane litery i cyfry.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W zaprzyjaźnionej firmie pokazały się chromowane litery i cyfry z własną taśmą dwustronną. Wysokość liter 29 mm, grubość 2 mm. Kupowałem w tej firmie listwy chromowane i są bardzo wysokiej jakości, mniemam że litery też. Zamówiłem kilkanaście sztuk, po niedzieli będę widział jak wyglądają na żywo. Jedna sztuka w hurcie kosztuje 1,90 netto + koszt wysyłki (detal - 5,00zł za szt).
Link do strony importera:
Litery i Cyfry Chromowane

Cytat:
2006-05-19 08:34:39, Bolls_no1 pisze:
...Zamówiłem kilkanaście sztuk, po niedzieli będę widział jak wyglądają na żywo...

Mam małe pytanko Bolls: zastosowanie taśmy dwustronnej spowoduje, że literki będą ładnie odstawać od karoserii, co da super efekt, ale czy takie mocowanie wytrzyma szczotki na myjni samochodowej? Gdy przetestujesz, to proszę daj znać.

Cytat:
...jedna sztuka w hurcie kosztuje 1,90 netto + koszt wysyłki (detal - 5,00zł za szt)...

czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem w detalu 20 literek bedzie kosztowało 100PLN + koszt wysyłki - tak?

Cytat:
Mam małe pytanko Bolls: zastosowanie taśmy dwustronnej spowoduje, że literki będą ładnie odstawać od karoserii, co da super efekt, ale czy takie mocowanie wytrzyma szczotki na myjni samochodowej? Gdy przetestujesz, to proszę daj znać.

Na wielu samochodach są emblematy i napisy przyklejane na taśmę dwustronną. Trzyma naprawdę bardzo mocno i myjnia nie jest dla nich straszna

Cytat:
czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem w detalu 20 literek bedzie kosztowało 100PLN + koszt wysyłki - tak?

Tak zgadza się, ale ja mam w tej firmie ceny hurtowe (1,90zł netto), jeżeli ktoś będzie chciał załatwić to przy mojej pomocy, to będzie obowiązywała cena hurtowa. Oczywiście najlepiej jak będzie to większa ilość literek (np dla kilku osób), to wtedy z tamtej firmy nikt nie będzie kręcił nosem że za mało zamawiam.

W końcu przysłali mi literki . Wrażenia bardzo pozytywne, na oko bardzo dobrze wykonane, chrom prawie jak prawdziwy. Strona przyklejana jest płaska, natomiast wierzchnia płaszczyzna w lekkim łuku. W najbiższy weekend postaram się przykleić trochę literek na samochód i zrobię zdjęcia. W każdym bądź razie jestem bardzo zadowolony.

byłbym zaineresowany nick"iem z tych literek to byłyby juz 4
do zamówienia może ktoś jeszcze ?

Zrobiłem próbne zdjęcia, co prawda nie oddają wyglądu oryginału ale myślę, ze na samochodzie będą się bardzo dobrze prezentować

Ja bym był zainteresowany conajmniej moim nickiem, czyli 6 literek.