MotoNews.pl

Co lepsze 132 czy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co wybrac 132 czy sierry silnik

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-05-31 10:48:16 ]

jak nie chcesz sie narobić - 132. jak lubisz wyzwania - ścierka.
Poszukaj postów o silniku forda - wałkowane wielokrotnie.

nie jest istotne jaki silnik, wazne jest to, aby silnik byl zdrowy, bezawaryjny i zeby nie trzeba bylo do niego zagladac.

Najwazniejsze to co Pagan powiedzial. Jesli mialbym te 2 silniki do wybory w takim samym stanie, to chyba wzialbym fiata, bo wiecej osob taki cos ma i jest sie kogo poradzic, poza tym nie wiem jak z czesciami do Forda

Częsci do Forda są łatwiej dostępne niż do 132. Ponadto jeśli oba byłyby w takim samym stanie ( dobrym stanie ma się rozumieć ) to brałbym fiacika, bo nie ma pierdół, tylko przekładka. A z Fordem masz problem z wąłem, skrzynią, tunel skrzyni biegów, plastiki we wnętrzu itp itd

Cytat:
2004-05-27 11:27:35, PGN pisze:
nie jest istotne jaki silnik, wazne jest to, aby silnik byl zdrowy, bezawaryjny i zeby nie trzeba bylo do niego zagladac.

Szkoda że prawdopodobieństwo trafienia takiego silnika jest jak 1 do 10
Piękne czasy odchodzą, wchodzi elektronika, giną samochody "starej daty"... Aż strach pomyśleć co będzie później... "cykl życia" samochodu skróci się do kilku lat - starych nie będzie się opłacać naprawiać...
Z resztą te nowe auta to nie to samo... Brakuje tej siermiężności, prostoty, odczucia pełnej kontroli nad autem...

Cytat:
2004-05-27 23:28:11, Makaveli pisze:
Cytat:

(...) Brakuje tej siermiężności, prostoty, odczucia pełnej kontroli nad autem...

taaa...jak to w warczyburgu
A serio to uważam,że własnie w dzisiejszych czasach kompletnie bezpłciowego samochodowego shitu coraz większe uznanie budzic będą autka klasyczne.Ludzie pomyślą-"kurde gdybym tylko miał pieniadze/chęci/warunki...ilez dalbym za jeżdżenie takim slicznym 125p '68
Obecne samochody są jak McDonalds albo kurwa - szybkie,ogólnodostępne lecz pozbawione jakiejkolwiek fantazji,polotu,wykonujące to czgo od nich oczekujemy.
DF mnie wkurwia ale co z tego?On ma charakter-zmienny jak ukochana kobieta...

Cytat:
2004-05-28 03:27:15, kaovietz pisze:
Cytat:
Cytat:

(...) Brakuje tej siermiężności, prostoty, odczucia pełnej kontroli nad autem...

A serio to uważam,że własnie w dzisiejszych czasach kompletnie bezpłciowego samochodowego shitu coraz większe uznanie budzic będą autka klasyczne.Ludzie pomyślą-"kurde gdybym tylko miał pieniadze/chęci/warunki...ilez dalbym za jeżdżenie takim slicznym 125p '68
Obecne samochody są jak McDonalds albo kurwa - szybkie,ogólnodostępne lecz pozbawione jakiejkolwiek fantazji,polotu,wykonujące to czgo od nich oczekujemy.

He he he W McDonalds jest tylko jedna rzecz dobra. To fakt, że tam wiesz czego się spodziewać, bo zawsze tamte żarcie smakujue równie śmieciowato. Niezależnie od pory roku czy dnia

Cytat:
2004-05-28 03:27:15, kaovietz pisze:
Cytat:
Cytat:

swiete slowa

Cytat:

Obecne samochody są jak McDonalds albo kurwa - szybkie,ogólnodostępne lecz pozbawione jakiejkolwiek fantazji,polotu,

No nie. Mackdonalds ma wyjątkowo kręcące sosy (te do hamburgerów). Hamburgerów już nie jadam bo to zasrane BSE. Ale mają zajefajne lody w rożku za 1zł tzw. "z maszyny", ale do tych lodów to chyba dopłacają, więc chcętnie je wpieprzam. Smakują dokładnie tak jak te z "wileniaka" w 1985.

Popieram. Jedyne co tam dobrze robia to lody
P.S. Standardowo zofftopikowaliśmy temat... zaraz ktoś się jeszcze przyczepi to tego zdania które napisałem i zejdziemy na sex (a mi chodziło o te w lody z polewą, chociaz nie mam nic do dziewczyn z MD )

w makach pracuja same mizeroty z grubymi nogami, wlochatymi ryjami i dziurawymi zebami. do tego maja antysexulane rajstopy i w ogole ten stroj...
a co jest pewne w mcdolanldzie? chyba smierdzacy kibel.

Ty się Pagan wyrażaj,nie kibel tylko MacSracz
A co do dobrych lodów to przeca napisałem "jak MD lub k...a"

Cytat:
Popieram. Jedyne co tam dobrze robia to lody

Bo oni do nich gruche wala