Moja nowa zabaweczka....by FeveR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Pewnie niektorzy juz wiedza - zmienilem furacza - na mondka - ponizej obiecane zdjecia. Wroclawiakow zapraszam na jutro oid poczte na lokalne ogledziny.

Tak chyba lepiej

Zapraszam do komentarzy

[ wiadomość edytowana przez: fever dnia 2006-05-30 20:45:22 ]

a co tu komentować....toż to zajefajna fura. A co najważniejsze zostałeś w rodzinie i nie kupiłeś VW

A to stąd jego wziołes - a ja tak patrze znajomo wyglada juz widziałem te auto (chodzi o ogłoszenie) super tylko ta felga 4 ramione troche trąci

pikny statek panie! gratuluje! można wiedzieć ile dałeś, no i jakiś opis autka prosimy

drewno ze srodka wymienic na aluminium, felgi 18" i miód malina

Cytat:
2006-05-30 19:58:28, hans7 pisze:
pikny statek panie! gratuluje! można wiedzieć ile dałeś, no i jakiś opis autka prosimy

Cena ostateczna :15800 pln
Autko zarejestrowane w Polsce, ogolnie
Ford Mondeo MK2 2.5 V6 24V Ghia (wersja szwajcarska)
silniczek : 170 KM
pelne ospojlerowanie od wersji ST200
w srodku skory pelna elektryka, fotelik kierowcy elektrik, klimatyzacja, ABS, TCS i takie tam inne pierdoly. Jednak najpiekniejszy dzwiek to widlasta szostka - tylko troche nie do konca che jechac cos jej tchu brakuje w wyzszych predkosciach - ale powolutku sie z tym mam nadzieje uporam. Czego brakuje ...hmmm.... chyba tylko tempomatu - a tak to full wypas.

eh do czorta... piekne auto... gratulacje, oby sprawowal sie jak najlepiej!

Hm....bryka jak ta lala
Ale z tego co widze nie ma : Tripa ,zwykla klima,brak grzańca(szyby przedniej),tempomatu tez nima....jak dla mnie golas ....ale nie powiem z zewnącz mi sie podoba

Cytat:
2006-05-30 19:59:11, fryszard pisze:
drewno ze srodka wymienic na aluminium, felgi 18" i miód malina

Frysiu z duzych alu i malych profili juz sie troche wyleczylem - jak bedzie to moze 17" takie klasyczne rowniez z ST200, kokpit pojdzie wek - mam cicha nadzieje znalezc gdzies ala carbon z ST200.

Ładne

świetny sprzęt

Szczerze powiem, że jestem zaskoczony faktem, że takie ładne toczydła można kupić już za taką kasę. Bardzo fajny Mondek z całkiem sympatycznym wyposażeniem, no i ten silnik... co prawda mnie nawet czołgami od TD nie odciągną ale czasem sobie powzdycham do różnych takich widlastych potworków.

Gratuluję i życzę bezawaryjnej eksploatacji.

juz mowilem w innym watku ale tu powtorze
fura wypas
i nie ma sie co przejmowac ze grzanej szybki niet

Buuuuuuu! Ale brzydki! Trabant ładniejszy a rower szybszy!

A przewieziesz mnie jutro?

Cytat:
2006-05-30 20:38:12, Smoku pisze:
Buuuuuuu! Ale brzydki! Trabant ładniejszy a rower szybszy! A przewieziesz mnie jutro?

Pewnie - jak nic sie nie popsuje - a tak powaznie - to no problem.

Ładny.... nawet bardzo a tak samo dobrze brzmi w nim U2 jak w poprzednim autku?

Pewnie ze nie ma co sie przejmowac bo wszystko mozna dolozyc za rozsadne pieniadze

Cytat:
2006-05-30 20:41:06, storm pisze:
Ładny.... nawet bardzo a tak samo dobrze brzmi w nim U2 jak w poprzednim autku?

Hmm, stormik - jeszcze nie - ale juz niedlugo bedzie - pracuje sie nad tym. Mam nadzieje ze jeszcze bedziesz miala okazje posluchac

Cytat:
2006-05-30 20:39:50, fever pisze:
Pewnie - jak nic sie nie popsuje - a tak powaznie - to no problem.

Cytat:
2006-05-30 20:41:31, Tazz pisze:
Pewnie ze nie ma co sie przejmowac bo wszystko mozna dolozyc za rozsadne pieniadze

Tazz - kasa za pstrzyczek dotarla ??