"Miszczostfo" świata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za mądrze to tego nie zrobili

Teraz zapewnie zapuści włosy i brodę

i na murzyna sie zrobi

to sie nazywa dokladnie zaplanowana akcja

co za matoly

Nie ma co... pomysł był świetny

Ja nigdy nie zapomnę jak w TV pokazywali włamanie zarejestrowane przez kamerę przemysłową. Złodziej miał założone pończochy na głowę w momencie skoku. wcześniej jednak nie sprawdził czy cokolwiek przez nie widać, reszty sie domyślcie

poziom intelygencji - "Kfiatek doniczkowy"

Cytat:
2006-06-02 17:39:13, Jaroslav pisze:
Ja nigdy nie zapomnę jak w TV pokazywali włamanie zarejestrowane przez kamerę przemysłową. Złodziej miał założone pończochy na głowę w momencie skoku. wcześniej jednak nie sprawdził czy cokolwiek przez nie widać, reszty sie domyślcie

A ja oglądałam nagranie z kamery jak dwóch panów chce sie wkraść do budynku. Stoja przed oknem jeden za drugim. Pierwszy rzuca kamień w szybe ale to jakas chyba szyba pancerna bo kamień odbija sie od niej i uderza tego drugiego ktory pada na ziemie.
Pierwszy nie daje za wygrana (bo nie widzial co sie stało z kolega) bierze drugi kamień,uderza w szybe i tym razem to on dostaje tym kamieniem. I tak oto obaj leza nieprzytomni na trawce

Cytat:
2006-06-03 08:00:51, storm pisze:
A ja oglądałam nagranie z kamery jak dwóch panów chce sie wkraść do budynku. Stoja przed oknem jeden za drugim. Pierwszy rzuca kamień w szybe ale to jakas chyba szyba pancerna bo kamień odbija sie od niej i uderza tego drugiego ktory pada na ziemie. Pierwszy nie daje za wygrana (bo nie widzial co sie stało z kolega) bierze drugi kamień,uderza w szybe i tym razem to on dostaje tym kamieniem. I tak oto obaj leza nieprzytomni na trawce

Mówisz o tym filmiku?

włam roku

Hahaha tak to ten dzieki, bo nie mogłam go u siebie znaleść

a mi sie ten filmik sciągnął i jak go wlączam to sie nie odtwarza