[przyjme] kawalek rury od tlumika z mocowaniem do kolektora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. najwazniejsze jest to mocowanie, rura moze byc dowolnej dlugosci

mam gdzies dwie rury z michaela lezacego wzmacniane tylko musze poszukac czy mi to ktos nie wywalil do kosza w poniedzialek sie odezwe czy je mam jeszcze

ok, dzieki, czekam

Chodzi Ci o rure z flansza ktora sie do kolanka przykreca? Jesli tak to mam dwie uzywane ale bardzo ladne - za cene przesylki oddam.
Pozdrawiam

no dokladnie o to mi chodzi. a ile przesylka tego wyniesie? i jaka tam jest srednica wewnetrzna? 30 mm?

nie wiem. Seria duza puszka to byla..
A przesylka nie mam pojecia ile wyniesie. Zreszta - moge pojsc i wyslac to w poniedzialek, zobacze ile zaplace i wtedy mi wplacisz. Albo moze jak sie w koncu na jakims zlocie czy kjtsie pojawie to piwo postawisz

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-06-03 23:23:51 ]

ile beda wazyc? tak mniej wiecej

e zalezy z jak dlugim kawalkiem rury chcesz - jak same flansze to malutko

Cytat:
2006-06-03 23:24:25, jaqo pisze:
e zalezy z jak dlugim kawalkiem rury chcesz - jak same flansze to malutko

a cale rury? ponizej 5 kg?

jedna rura - ta blizej klapy - jest urwana jakos na srodku a tylna jeszcze siedzi w tlumiku wiec moge cala uciac. Zaraz zrobie fotke skocze na dol. Mysle ze ponizej 5 kg (?)

ok, czekam

Ok bylem. Ta tylna rura urwana jest przy puszce okazalo sie, bede musial jej poszukac jutro bo ciepnalem ja na sterte zlomu ale chyba da sie znalezc. Druga moge uciac gdzie chcesz. Tu masz fotki pogladowe (z telefonu:/):

Tu sie urwala

To jest ta druga. Uzywane ale zdrowe mysle.

Jutro moge poszukac tej drugie rury i zrobic jakies jasne zdjecia...

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-06-04 00:01:01 ]

nie szukaj bo w krakowie ktos ma takie rury wiec nie trzeba bedzie wysylac. sorry za klopot i dzieki za fatyge!

nie ma problemu. Przynajmniej sie przewietrzylem:]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-06-04 00:07:45 ]

siemka mowilem ze odezwe sie w poniedzialek wiec sprawa wyglada tak mam 2 tak jak pisalem sa cale wycharatane z plaskiej puszki sa cale nie odcinane a i szukales podstawki pod gaznik z eleganta mam tez jak by cie interesowalo pozdrawiam

juz nie trzeba dzieki