Czy wy tez tak macie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo u mnie jest tak ze jak od środka zamkne dzwi(wcisne klamke) to od wewnątrz nie da sie ich otworzyć. wyjątek miejce kierowcy, jeżli tam wcisne to sie otworzą od wewnątrz. i teraz pytam czy to tak jest fabrycznie by nie zatrzasnąć sobie kluczyków czy u mnie sie coś zepsuło?

Mysle, ze masz powlaczane blokady rodzicielskie, ale jednak one chyba dzialaja troche inaczej niz piszesz. Powinno nie dac sie otworzyc niezakluczonych drzwi od wewnatrz, a od zewnatrz tak.

Cytat:
2006-06-04 07:37:00, Bentonlol pisze:
Bo u mnie jest tak ze jak od środka zamkne dzwi(wcisne klamke) to od wewnątrz nie da sie ich otworzyć. wyjątek miejce kierowcy, jeżli tam wcisne to sie otworzą od wewnątrz. i teraz pytam czy to tak jest fabrycznie by nie zatrzasnąć sobie kluczyków czy u mnie sie coś zepsuło?

nie bardzo rozumie, chodzi o to ze wcisniesz klamke i nie mozesz nia otworzyc drzwi?

Cytat:
2006-06-04 07:37:00, Bentonlol pisze:

masz właczone blokady "rodzicielskie", ale one działaja tylko na tylne drzwi. Na przednie nie.

Jak otworzysz drzwi, to w okolicach zamka sa takie przełączniki wystajace z blachy, przesuń je w druga strone.

ale pomieszałem
Cytat:

Ja was bardzo przepraszam ale już późno było