Czy ktoś wie co to za część??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdjecie tej czesci

Czy ktos wie moze jak sie nazywa ta czesc i ile moze kosztowac??
przerdzewiala mi. I musze wymienic. Gdzie takie cos mozna dostac? Oczywiscie dotyczy to hultaja scoupe. Dzieki za pomoc.

Pozdrawiam,
Piecia__

To mi podaje na złącze elastyczne tzw.plecionka.
Aha zapomnialem.
Cos takiego zaloza ci w kazdym zakladzie robiacym tlumiki, koszt tak orientacyjnie od 30zl do 100zl, ale niewiem dokładnie bo nie jestem na bieżąco.

[ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2006-07-22 19:11:48 ]

ok dzieki wielkie

Zazwyczaj cena zależy od długości i od tego czy spawane czy na obejmy. Ale z robocizna do 100 powinno się zamknąć.

Jest to łącznik elastyczny. Koszt ok 80 PLN (jakość dobra) ale za 60 też da się kupić tylko wtedy to może być jakiś "krzak". Myślę że z montażem powinieneś się w 100 PLN zamknąć (ja tą część wymieniłem u siebie sam więc cena montażu jest orientacyjna). Jest to element wspawywany w wydech. Obejmami się nie obskoczy.
Pozdro

ja za taki lacznik do lantry z wymiana zaplacilem 100pln
odrazu zrobilo sie ciszej w samochodzie
pozdrawiam

a ja to gówienko przy okazji wyniany kolektora musze, kupic bo nie mam, nasztywno mi ham jakiś zrobij, przenosi dragania jak cholercia

wymienilem w piatek, godzine im to zajelo. zaplacilem 126 zl. za robocizne wzieli 70 zl . gdybym wiedzial ze az tyle to by mi ojciec pospawal. myslalem ze sie w 100 zl zmieszcze. ale trudno. mialem noz na gardle i musialem szybko wymienic. ale teraz wogole silnika nie sllychac jak jade hehe musze szybe uchylic zeby uslyszec czy silnik pracuje.

No to ladna przebitke sobie robia skoro wiecej kosztuje robocizna niz czesc

gt115pssss a Co Ci sie stalo z kolektorem?? Ten z mojego samochodu juz Ci przestal sluzyc??

Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

gorzej, ten swój mam zespawany, ale znowu pekł,
a ten od ciebie, to sie chyba gdzieś zapodzial , ,
jak była przeprowadzka musze,
przeszukac jeszce tajemnicze zakatki strychu,
jak znam moja mamuśke ona pewnie to gdzies ukryla
kolektor moze sie wydawac że cieżki , a tak naprawde, jest malutki , i leciutki , jak nasze hyundaiki,

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-07-31 16:35:12 ]