Takie zagary - jak drukować

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zassalem i przerobilem takie tarcze zegarów :
http://rapidshare.de/files/22130391/zegary.zip.html

Jak to wydrukowac zeby wielkość pasowała idealnie???
Można by to jakos przeskalowa mając cos zmierzone np.wysokosc tarczy chyba , zna ktos jakis wymiar mm ?
Co do samego wydruku to mysle ze najlepszy bedzie papier wizytowkowy.
Jakies pomysly/sugestie co do drukowania?

[ wiadomość edytowana przez: pablonet dnia 2006-06-03 22:46:22 ]

Wydrukować najlepiej na matowym papierze foto,
A co do skalowania to ja np. robiłem tak:
kupiłem na allegro białe zegary za 4,95 które są idealnie dopasowane i służą mi teraz do skalowania... Drukuję sobie na zwykłym papierze i przykładam pod światło do tych z allegro, jeśli nie pasują to trochę zmniejszam/zwiększam i tak do skutku, ostatnio za trzecim razem trafiłem

A mozesz mi podac np. ktorys z zaznaczonych wymiarów. Jak najdokladniej oczywiscie. Bądz ktos kto dysponuje zdemontowanymi tarczami do mk7

Ja niestety mam tylko do MK5/6 i są inne.....

pablonet uzyj wyszukiwarki... pamietam, ze kiedys był watek z tarczami bo ktos chciał sie wzbogacic i własnie były tarczki do mk7... a ogólnie dużo wątkow na ten temat było.... poszukaj i sprawdz jak to wygląda

ja mam wydrukowane takie tarczki...w garazu - jutro podam wymiary jeśli jeszcze potrzebne

Cytat:
2006-06-07 21:53:24, Hetmann pisze:
ja mam wydrukowane takie tarczki...w garazu - jutro podam wymiary jeśli jeszcze potrzebne

Byłbym wdzieczny jesli to nie problem. Jaki kolwiek wymiar ktory pozwoli odwzorowac wydruk.

cholera...tak się teraz zastabnawiam czy ten wydruk jest wyskalowany... podobno tak...ale jeszcze nie montowałem
zmierzę ipodam... ale żadnych gwarancji że to jest dobrze

A takie małe pytanie:
Dlaczego nie wyjmiesz oryginalnych zegarów i nie zmierzysz ???
to trwa 15 min.........