Felgi Abarth cromodora 13 x ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze !

Ile mogą kosztować 4 felgi abarth cromodora ?
(takie jak na fotce)

na fotce sa repliki... to po pierwsze a oryginaly zalezy gdzie.... ja kupilem dwa komplety jeden za 300 drugi za 400 wszystkie do remontu.... sporo tego jest na ebay-u 200 euro tak strzelam na oko za komplet.... u nas w kraju to felgi mit... moga byc drogie jesli to oryginaly a nie odlewane itp...

edit 13 na 5.5 cala et7mm...

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-02-27 22:37:00 ]

Bart ciagle gdzies piszesz ze kupiles jakies fele,gdzie ty je wszystkie trzymasz ?????? podzielil bys sie z kolega Cos bym moze dopasowal sobie do kanta

ja ich nie trzymam nigdzie , no moze dwa trzy komplety w zapasie zawsze sa roznych felg ... te najlepsze w moim mniemaniu sobie zostawiam a reszta idzie dalej... czasem te lepsze tez musze sprzedac, roznie bywa...ogolnie bardzo lubie felgi wg. mnie to 50% wygladu kazdego auta a bimberku ty masz przeciez ATSy do kanta? chyba ze z rinem przepiles

Cytat:
2005-02-28 00:28:06, Bart128 pisze:
ja ich nie trzymam nigdzie , no moze dwa trzy komplety w zapasie zawsze sa roznych felg ... te najlepsze w moim mniemaniu sobie zostawiam a reszta idzie dalej... czasem te lepsze tez musze sprzedac, roznie bywa...ogolnie bardzo lubie felgi wg. mnie to 50% wygladu kazdego auta a bimberku ty masz przeciez ATSy do kanta? chyba ze z rinem przepiles

Jeszcze nie przepilem ale kto wie trzeba myslec przyszlosciowa A Pytam bo moze masz cos co ladniej by pasowalo
Pozdrawiam

Cytat:
2005-02-27 22:21:55, Bart128 pisze:
na fotce sa repliki... to po pierwsze a oryginaly zalezy gdzie.... ja kupilem dwa komplety jeden za 300 drugi za 400 wszystkie do remontu.... sporo tego jest na ebay-u 200 euro tak strzelam na oko za komplet.... u nas w kraju to felgi mit... moga byc drogie jesli to oryginaly a nie odlewane itp... edit 13 na 5.5 cala et7mm... [ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-02-27 22:37:00 ]

Jak odróznić repliki od orginalnych ?
Jakies cehcy szczególne ?

mozna odroznic na przyklad po ksztalcie wiem ze to nic ci nie mowi ale to sa subtelne roznice... oryginalne felgi nie mialy praktycznie "dziubka" czy tez rantu naokolo otworu na ktorym montowana jest zaslepka z logo skorpiona, felga jest na plasko tylko zaslepka odstaje a na tych ze zdjec jest wyrazny rancik naokolo, Trez wspominal mi o tym ze widzial CD30{repliki} ktore mialy inny nieco ksztalt rantu felgi{nie tego dziubka}...kopie maja niewyraznie odlane napisy na ramionach i lub wogole nie maja ich z tylu felgi, poza tym roznice sa wyczuwalne "w rece" jak sie podniesie taka felge, nie mowie ze te ze zdjecia to na 100% kopie... moga to byc przetoczone oryginaly, ale jak dla mnie wygladaja na repliki. jest pozatym inny model cromodory dosc podobny do CD30 sie zwie CD16 a popularnie "ironcross" mozna pomylic z daleka albo gdy sie "nie siedzi w temacie"
tu jest foto CD16

a tu jest foto baardzo drogich felg "wersji" CD30 tyle ze skrecanych 1500 ojro i sa twoje jak ktos Ci je bedzie chcial sprzedac

siemnako znalazlem przed chwilka na allegro goscia co ma do sprzedania malca calego z tymi felami moze sprzedal by same fele !!!! oto link :
http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=43640582

Cytat:
2005-02-28 19:10:34, Matik007 pisze:
siemnako znalazlem przed chwilka na allegro goscia co ma do sprzedania malca calego z tymi felami moze sprzedal by same fele !!!! oto link : http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=43640582

właśnie z powodu tego malca pytałem się o te felgi

Od malucha proszę trzymać się z daleka bo jestem nim powaznie zainteresowany

malec do sprzedania tylko w komplecie

nowe fotki tych felg :

czy mnie sie zdawalo czy Bart napisal ze to sa repliki jebie mi na dekiel chyba . . . .musze zalozyc dach

napisal ale cos sie popiiii... i mnie wywalilo z forum... no w kazdym razie stawiam na to ze to sa repliki zwazyc trzeba bedzie wiadomo...oryginal bodajze 4 kilo wazyl??

z racji tego ze niechcialem sie chwalic w nowym watku....
no wiec kupilem dzis wlasnie takie fele cromodora abarth cd30 13x5.5, w stanie hmm no trzeba wyczyscic wypolerowac ranta i beda sliczne 4 sztuki , 2 z oponkami w bardzo dobrym stanie. co do oryginalnosci to niewiem bo sie nie znam. ale sa strasznie leciutkie . i wmiejscu gdzie nie ma lakieru maja taki zoltawy kolor czyzby magnez
oto fotki.

no no no... qrde no zajebiste sa...!! i ten rancik, mniam mniam. tylko pozazdroscic!! ile ci ta przyjemnosc kosztawala??

Cytat:
2005-03-05 13:51:02, _dOMAN pisze:
no no no... qrde no zajebiste sa...!! i ten rancik, mniam mniam. tylko pozazdroscic!! ile ci ta przyjemnosc kosztawala??

co do ceny to chyba troszke szokujaca bo az 150zl

A niechciałbyś ich komuś sprzedać ?? np mnie ??

Czyzbys zaczynal budowe G.E.G 3 od felg

Cytat:
2005-03-05 16:47:32, Drag-On pisze:
A niechciałbyś ich komuś sprzedać ?? np mnie ??

chyba nie chociarz nie wiem co mam z nimi zrobic chyba sobie stolik w pokoju zrobie
Cytat:
Czyzbys zaczynal budowe G.E.G 3 od felg

hmm fele to podstawa reszta to juz pikus

Porthos jak chcesz to zapytam wujaszka moze sprzeda Ci te fele - które sa na pierwszym zdięciu które zapodałes

PS. ten maluszek ma silnik który ma 60 KM

nie ma ktos moze fotek tych felg po renowacji co kiedys pokazywal qba. bo w tamtym watku juz ich nie ma:/