Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() leszekjas SYMPATYCZNY GOŚĆ łada Samara Rumia | 2006-06-10 19:16:31 Może to mało eleganckie, ale chciałem się pochwalić. Ładzię mam od niedawna, doświadczenia niewiele, a miałem problem ze spryskiwaniem szyb. stary kombinowany zbiornik z pompką przeciekał, kupiłem fiatowski ale coś nie chciało działać. dopiero gdy zobaczyłem u kogoś kto ma łade jak to jest zrobione pojąłem ideę. W 5 minut przełączyłem przewody gumowe i jak ręką odjął. płyn strzela jak się patrzy.mała rzecz a cieszy
wszystkim czytającym szerokiej drogi i gumowych drzew pozdro Leszekjas ![]() |
![]() Koz3r SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf MK3 GTI 2.0 ... Białystok | 2006-06-10 19:55:47 Ja mam zbiornik z pompka chyba z poloneza bo oryginalny cos sie skonczył chyba ![]() ![]() Pozdro |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-06-10 22:02:40 AFAIk - fabryczna pompka ma jeden slaby punkt - taki kawalek plastiku miedzy sinikiem a osia wyrniczka (popy wlasciwej).
Peka i juz. Co zrobic? Ja reanimowalem przy uzyciu metalowego laczniczka z dwoma srubeczkami z kazdej strony - wydobytego z plastikowej kostki elektrycznej (takiej np do podpinana zyrandola) - os silnika z jednej strony, oska wirniczka z drugiej - i hulalo! Na zlewajacy sie plyn poprzez wycieraki reflektorow takze jest sposob - igla lekarska - poszukaj na forum rysunku. PS. Jakby ktos chcoal obrazek, jak naprawic te oske - dawac znac! |
![]() kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2006-06-11 08:28:31 przelacznik zalac kontaktem albo wymienic, masy przy elektrozaworach sprawdzic ![]() |
![]() Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2006-06-11 10:11:25 maciek a jasniej? ![]() |
![]() Koz3r SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf MK3 GTI 2.0 ... Białystok | 2006-06-11 14:53:12 kontakt - srodek do poprawy styków elektrycznych ![]() posprawdzac masy = posprawdzac masy :] |
![]() Lasia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() LADA 2107 / LADA 210 ... Miastko | 2006-06-11 23:20:13 albo zalac zbiorniczek plynem ![]() |