| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-12 11:37:46 Kup klasyka gatunku - półsyntetycznego Mobila1. |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-06-12 20:23:18 Mobil, i te inne gady są z tego samego kotła...(produkowane w polsce) Kiedys mi to powiedział Tom_z-K (Lucky) z Krakowa.. pracował w Trzebini. Wiec cobys nie wlał... to jest to ten sam syf... |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-13 10:01:39
|
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-13 10:18:34 To lejcie najtańszego Lotosa CITY do silników, jeszcze kasę zaoszczędzicie i będziecie mieli poczucie że jesteście najmądrzejsi, a i fabryka Lotos zarobi, ręce opadają |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-13 10:32:24
No nie koniecznie odrazu SITI
Ale pomiędzy Syntetykiem Lotosa a Mobila róznica jest przede wszystkim w cenie, bo jakość jest podobna, zeby nie napisać taka sama.
A wlewać do Espero olej za prawie 200zł to chyba trochu obciach
Moje Espero było na Mobilu tylko przez pierwsze 20.000km pozostałe 110.000km przejechało na "złotym" Lotosie i jak do tej pory wszystko jest OK. Więc chyba lepiej te pieniązki przeznaczyć np na filtry
Silnik ni potrzebyje żadnych dolewek. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2006-06-13 10:40:09
Różni się między innymi uszlachetniaczami i inymi parametrami o których nie chce mi się mówić po raz tysięczny, prezentowałem na forum n-razy tabele porównawcze różnych firm i tam różnice są widoczne czarno na białym choć podobno to jest wszystko to samo. Mówię, lejcie LOTOS CITY, po co przepłacać skoro nie widać różnicy, a zamiast BlendaMed stosujcie pastę do zębów Leader Price, też nie widać różnicy. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-06-13 11:17:49 Oczywiście, że widać różnice... szczególnie po przebiegu 412 tys km kiedy karoserię ruda zeżre, plastiki we wnętrzu spękają, a z auta pozostanie tylko silnik. Wtedy go rozbierz... a najlepiej miej obok jakiś eksploatowany na najlepszym oleju i porównaj. Gwarantuję Ci, że ten eksploatowany na lepszym silniku będzie w lepszym stanie. Tylko po co mi to wiedzieć/widzieć. |