Kilka fotek z Białegostoku :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba nic nie trzeba tłumaczyć, wszystko jasne Topic zainspirowany wątkiem Stercia Wprawdzie miałem w planie zrobić coś podobnego, ale On był pierwszy i zmobilizował mnie żeby w końcu myśl przerodzić w czyn
Oto efekt mojej pierwszej sesyjki.
Zamieszczam tylko te ciekawsze zdjęcia.

W oddali Pałac i Park Branickich

Ponownie Pałac Branickich, a po prawej Kościół Farny zwany też "Czerwonym Kościołem"

W Białymstoku ogólnie jest sporo kościołów jak na wielkość samego miasta. Tutaj Kościół Św. Rocha a to w oddali to zdaje się silosy zbożowe. Widać też że cały Białystok otoczony jest przez lasy

W oddali znów las, bliżej górujące nad sporą częścią miasta kominy Elektrociepłowni Białystok (jeden z nich jest od lat nieczynny, rozbiórka okazała się nieopłacalna), przed kominami ponure blokowisko "mrówkowców", w dole nowoczesne osiedle

I znów... kościół A w oddali co...? Las!

A tu co? Czyżby las i kościół?
Na tym zdjęciu widać również gdzie mieszkam

I to by było tyle ciekawego Jak mnie najdzie natchnienie to jeszcze coś sfotografuje, tym razem może z ziemi Albo jeszcze coś z tego wyselekcjonuje

I chyba nikt już nie powie, że zaniedbuję "Po Godzinach"... ta sesja to specjalnie dla Was!

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2006-06-10 02:55:58 ]

Fajne te zdjątka.. nawet sporo zieleni tam macie
Tylko gdzie Ty sie wyspinałeś żeby te fotki zrobić

hehe no wrescie ktoś jeszcze pokazał swoje miasto

Fotki bardzo fajne czekamy na nazstepne

mi tez sie fotki podobaja

Cytat:
2006-06-10 08:23:32, storm pisze:
Tylko gdzie Ty sie wyspinałeś żeby te fotki zrobić

pewnie wzlecial na swojej Pszczółce

Hehe na każdym zdjęciu chociaż jeden kościół Widze ze dołączyłeś do kultu Tadeusz Rydzyk Show

Dzięki za pozytywny odbiór moich fotek
Zdjęcia robione są z dachu jednego z najwyższych budynków w Białymstoku... Jest to trochę tak jakby miasto widziane przez pryzmat mojej pracy... myślę, że w pewnym sensie można tak powiedzieć bo dość często "zwiedzam" dachy.

Zieleni rzeczywiście jest sporo, ale wydaje mi się, że z góry wiele miast tak wygląda, mimo że z ziemi wydaje sie, że wcale tak zielono nie jest. Ja np. nigdy bym nie powiedział, że Białystok jest jakoś szczególnie zielonym miastem, natomiast z góry wygląda jakby to był jeden wielki park albo las z którego wystają jakieś domki No i teraz jak się tak zastanowię to rzeczywiście parków i ogólnie zieloności jest faktycznie sporo

Następne fotki pewnie niebawem się ukażą

Jesli o mnie chodzi to ciekawa jestem tych fotek i jak to z ziemi wygląda.

oo mac fajnie że takie coś zrobiłeś
to ja dorzuce troszke swoich ale z ubiegłego roku

i chyba wszystkie te fotki (nie jestem pewnien ostatniego)
to jest przy pałacu branickich

Fajne to przedostatnie bo przez tą brame widać ulice i jakiś budynek....