ABS w mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko czy mozna to zalozyc i czy warto. Jesli mozna to czy duzo z tym paprania sie i ile trzba wydac kasy na wszytskie elementy układu.

zwrotnice z czujnikami, kopmuter ABS, trochę kabli, przekaźników i masz..
ale generalnie ABS w escorcie jest do bani więc nie wiem czy jest sens sie bawić w to..

Cytat:
2006-06-12 16:41:05, V.. ale generalnie ABS w escorcie jest do bani więc nie wiem czy jest sens sie bawić w to..

to znaczy ?
za czuły ?
żle funkcjonuje ?

ja slyszalem ze to awaryjne i kosztowne w naprawie, zatem nie martwie sie ze nie mam.

Czyli zakładam ze trzeba sobie dać na luz z tego co tu widze. Ale jest moze na forum ktos kto się w to bawił i może by się podzielił spostrzeżeniami!!! Widzialem na allegro pompe ABS na 4 koła za 180 zeta temat mnie zaintrygowal i zastanawialem sie co jeszcze potrzba zeby to wszytsko zapakować od essiego i uruchomic.

hm wiec tak ... +
czujniki 4 szt
pierscienie w piastach
itp
sadze ze ok 2000 braknie

Cytat:
2006-06-12 21:50:11, magic1974 pisze:
Czyli zakładam ze trzeba sobie dać na luz z tego co tu widze. Ale jest moze na forum ktos kto się w to bawił i może by się podzielił spostrzeżeniami!!! Widzialem na allegro pompe ABS na 4 koła za 180 zeta temat mnie zaintrygowal i zastanawialem sie co jeszcze potrzba zeby to wszytsko zapakować od essiego i uruchomic.

no jak chcesz 4 kanalowy to jeszcze tylna belka najlepiej cała..