[znalezione w sieci] cool"towy maluszek... /foto/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam nadzieje, że nie bylo (bo dawno mnie tu nie bylo, to moge byc lettko zacofany) )
A jak bylo to skasowac

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2006-06-23 12:00:42 ]

Nie widzi mi sie taka gleba przy cytrynkach...

wiejski tuning
ta tablica z boku , białe klosze migaczy z ela i kolor kół to poprostu przesada...

zaden wiejski tuning. fura robiona ze stajlem

Jedyne co mi sie pododba to klimat zdjęć na starym CPN-ie... ciekawe gdzie on znalazł taki CPN

wiadomo....stan maluszka troche daje do zyczenia.....ale ogolnie podoba mi sie ten styl, .....cultstyl przeniesiony rodem ze starych VW.. garbusow,golfow, itp

Ale ma wypaśne opony z białym ringiem ( czy jak mu tam...) domowej roboty
BTW zdjęcia przy tym CPN-ie mają faktycznie klimata

Fajowy saksofon na bagażniku To jakiś nowy dolot?

vv

opony wygladaja jak przytarte o kraweznik, a czerwone felgi... n/c paskudztwo

Stacja fajna. Robiłem sobie na niej kiedys też zdjęcia ale bez samochodu
Dla ciekawych zobaczenia na żywo - skansen przemysłu naftowego w Bóbrce (blisko Krosna na Podkarpaciu).

Mi się nawet maluszyna podoba. Coś w sobie ma.

O Kurwa* klubowicz nr.1 sie odezwal!!

*prosze nie edytowć, użycie wulgaryzmu jest uzasadnione .

Fuj...
Whitewalle na oponach to nie te lata, poza tym wykonanie...
Ciekaw jestem, czy takie a nie inne malowanie maski było z jakichś powodów konieczne, czy właściciel chciał w ten sposób zaimitować takie skajowe jakby pokrowce na przód maski modne w stanach.
A wielkiego bagażnika, kufra i saksofonu na nim to już w ogóle nie pojmuję.

Czerwona felga i opona z bialym paskiem typowo Hot Rodowy klimat...saksofon i walizka b.fajna sprawa tylko fotki by trzeba wystylizowac

Cytat:
2006-06-23 23:45:50, jacekes pisze:
.... A wielkiego bagażnika, kufra i saksofonu na nim to już w ogóle nie pojmuję.

nie qmasz czaczy ....tak wlasnie ma byc, taki styl....

Nie podoba mi się ten styl, ale ok, może uda mi się odzyskać bagażnik dachowy, który podarowałem koledze, załaduję na niego jakąś starą wannę i będę trendy.

Absurdalnie to wygląda.

faktycznie nie czujesz klimatu ..wejdz sobie na www.8ball.pl i zobacz o co chodzi w tym wszystkim ..to jest rodzaj kultury.

Co z tego, że to rodzaj kultury? Co to ma w ogóle do rzeczy? Chodzi mi o komiczny, wręcz karytkaturalny wygląd tych samochodów.

ZAJEBISTY MALEC!!! do tego zajebista stacja i zajebiste foty!!! na maksa mi się to podoba!
jacekes - nie znasz się eheheh

[ wiadomość edytowana przez: czeczun dnia 2006-06-24 12:05:58 ]