Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-04-25 15:05:08 Przemku, ja z ojcem (wlasciwie ojciec, ja to jestem taki ktos kto mowi ze jego samochod a nic nie placi ani nie placil ![]() ![]() Luknij jeszcze standardowo na oponki (nasze przednie na granicy zuzywalnosci - to lato objezdzimy i trzeba zmieniac ![]() ![]() wiekszosc usterek w espero ktore wymieniles to fakt... drobne sprawy ale bardzo wkurzajace. z spraw ktore nie dzialaly nam przy zakupie naszego espero to... nieswiecacy lewy bagaznikowy kierunkowskaz (wd40 i po sprawie), zasniedziale styki obu prawych drzwi (czekaja w kolejce na naprawe), znienawidzona antena (czeka w kolejce), zuzyta galka (to dlatego sciagalo !! - w trakcie wymiany) i zuzyty plyn w wspomaganiu (w kolejce ![]() jak kupowalismy samochod, to musze Ci powiedziec ze jak na 96/97 rok ma przebieg 66 tys. nie jest to specjalnie duzo - stal 2 lata w garazu praktycznie. luknij tez czy nie bierze rdza w okolicach progow drzwi, koncowek blach itd. przy okazji powiem juz ze dowiedzialem sie tez czemu piszczy hamulec po lewej stronie z przodu gdy jade mniej dynamiczniej (ociezale ![]() Tyle na dzis ![]() |
ziaja Espero 1.5 DOHC16V + ... Piekary Śląskie | 2003-04-27 23:33:48 Z tego co piszesz to samochód jest po przejsciach (trzaskany przód, dziwne oznaki wyjmowanai tylnej szyby lub coś w tym stylu) i szczerze mówiąc jeśli cena nie jest okazyjna to ja osobiście nie zdecydowałbym sie na niego. Jeśli naprawy zewnętrzne nie były wykonywane dobrze to i naprawy podwoziowe i silnikowe mogą byc robione równie niedbale. Oczywiście zachęcam do espero bo jest to dobry samochód z dobrym wyposarzeniem i za rozsądne pieniądze, ale z powodu duzego popytu trudno jest znaleźć dobrze utrzymany egzemplarz. Po prostu jak ktoś kupił i sznuje to albo nie sprzedaje (bo trudno znaleźć "godnego następce", a trudno sie nagle odzwyczaić od elektryki i przestronności), albo sprzedaje "na pniu" znajomemu itp. |