PANOWIE ZAKŁADAMY POLSKI FRONT KIEROWCÓW???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie zmiany podatkowe czekają kierowców?

Większa akcyza na gaz do samochodów - o 30,05 gr na kilogramie
Większa akcyza na benzynę - o 25 groszy
Odliczenie tyko 60 proc. VAT od zakupu aut osobowych, nie więcej niż 6000 zł (mimo zapowiadanego całkowitego odliczenia VAT)
Niemożność odliczania VAT od paliwa kupowanego do samochodów osobowych (mimo zapowiadanego odliczenia VAT)
Zaliczenie do kosztów podatkowych tylko równowartości 20 000 euro od kupionych samochodów osobowych (mimo zapowiadanego całkowitego odliczenia wartości aut osobowych przez odpisy amortyzacyjne)
Wprowadzenie podatku ekologicznego (ma zahamować napływ aut starszych niż 14-letnie) w miejsce akcyzy na samochody*Adam Woźniak

Przecież faktycznie, kierowcy to najliczniejsi wyborcy w tym popieprzonym kraju...jak by sie większość (a większość nie ma za bardzo dużo kasy) zebrała i wywaliła te wszystkie kaczki, solarki i Ligi polskich dupków...to by sie może w końcu normalnie zrobiło...

A teraz...gaz do góry, paliwo do góry...odliczenia w dół...
brak możliwości odliczania vat z aut osobowych...co to kur...a jest

A te dupki wożą się za nasze kur...a pieniądze...

zakładamy front i rozpier....my rząd

super

no to jest nas 3

Z dnia na dzień coraz bardziej wk[...]a mnie mieszkanie w tym kraju.

Chyba tylko w Zanzibarze albo innej Sierra Leonie jest gorzej.

Sq... za nasze pieniądze balują i rozpier.... sie limuzynami a dla nasz gó[...]o - mamy tylko im płacić. Naprawde nie ma na nich żadnego sposobu ?!

Dziwmi mie też fakt że wola abym jeździł 22 letnim maluchem niż np. 15 letnim Golfem. Co jest dla nich gorszym zagrożeniem ekologicznym mój maluch czy przykładowy GOLF ?!

Chu... mnie strzela - ja chyba naprawdę wyjeżdzam stąd

P.S. A jaka polityka prorodzinna i walka z bezrobociem. Nie chcą mi przyjąć dziecka do przedszkola bo moja żona nie pracuje, a nie pracuje bo pilnuje dziecka. A po co che dać dziecko do przedszkola bo chce iśc do pracy. PARANOJA NA CAŁEGO.

Co za p[...]e siedzą w tych urzędach.

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2006-06-13 15:57:00 ]
[ powód edycji: cenzura ]

to tylko pop[...]a polska. od kilku dni opuscily mnie jakiekolwiek uczucia patriotyczne

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2006-06-13 23:04:06 ]
[ powód edycji: kolejna cenzura ]

Cytat:
2006-06-13 19:42:57, Piter20 pisze:
to tylko pop[...]na polska. od kilku dni opuscily mnie jakiekolwiek uczucia patriotyczne

zeby tylko Ciebie

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2006-06-13 23:04:35 ]
[ powód edycji: kolejna cenzura ]

Ehhh...
Panowie...
Cytat:
2006-06-13 10:31:45, SVERAdesign pisze:
Przecież faktycznie, kierowcy to najliczniejsi wyborcy w tym popieprzonym kraju...

Niestety Ci sami kierowcy wybrali do naszego "rzadu" jakiegos "Kaczora, Donalda i Myszke Mickey"...

Tak jest i to sie nie zmieni. Dlaczego? Polacy nie maja swiadomosci tego ze w czasie wyborow politycy pieprza glupoty jak to pieknie bedzie sie dzialo w naszym kraju a jak przychodzi co do czego powracaja do starego systemu tylko znowa nazwa i nowym wygladem....

Ps. Inwigilacja siega bardzo gleboko wiec mam nadzieje ze nie jest to moj ostatni post....

i wlasnie to mnie zniecheca do powrotu do tego pieknego kraju w ktorym zadza tylko "zlodzieje i prostytutki"