[SPRZEDAM] strumienica wydechu RALLYCROSS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktoś z osób ścigających się jest zainteresowany to zapraszam na aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=109803735

Cytat:
2006-06-12 10:09:37, nero600 pisze:
Jeśli ktoś z osób ścigających się jest zainteresowany to zapraszam na aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=109803735

A tu ten bialy kruk nowy tylko pucha jako calosc a nie z 2 elementow
http://www.allegro.pl/item108958120_tlumik_typu_breda_fiat_126p_michael_od_ss_.html

dokladnie, zwykly paszowaty michael a cena z kosmosu

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-06-12 10:44:18 ]

jesteście w błędzie, sam ścigałem się w rallycrossie i stąd mam ten wydech. miałem dwa ale jeden został sprzedany z samochodem. to orginalna strumienica Pachonia zwana również BREDA

widze ze mało wiecie o prawdziwym sporcie, moge wam to udowodnić w jaki tylko sposób sobie zarzyczycie

uhm...w zadnym wypadku to nie jest oryginalny pachon...

to chcialoby byc pachoniem ale niestety nigdy nie bedzie...takie bredy po 100 mozna uzywki kupic...nowa 220

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-06-12 11:25:49 ]

chłopaki ale dajcie już spokój z komentowaniem cen przecie to wydech kolegi i ma prawo za niego chcieć nawet 800zł, jeśli nie chcecie kupić to nie komentujcie, w każdym wątku typu kupie sprzedam to samo.

tylko czemu kit wciska?

to wy wiecie lepiej na czym my w rallycrossie jeździmy tak??!!!
śmieszni ludzie

Cytat:
2006-06-12 11:31:29, nero600 pisze:
to wy wiecie lepiej na czym my w rallycrossie jeździmy tak??!!! śmieszni ludzie

ano wiemy
a tak apropo oryginalny pachon to ten:

troszke sie rozni, nieprawdaz?

Cytat:
2006-06-12 11:28:44, kaza pisze:
chłopaki ale dajcie już spokój z komentowaniem cen przecie to wydech kolegi i ma prawo za niego chcieć nawet 800zł, jeśli nie chcecie kupić to nie komentujcie, w każdym wątku typu kupie sprzedam to samo.

zgadzam sie, cene se mozxe dyktowac jaka chce, ale niech nie wciska ze to pachon jak to zwykly majkel je...

o ile gorszy jest michael od pachonia vel breda ?

nie da sie powiedziec "o ile" chyba ze to ktos policzy. w kazdym razie konstrukcja duzo lepsza i bardziej dokladna przez co napewno roznica w dzialaniu jest

Cytat:
2006-06-12 11:01:20, nero600 pisze:
jesteście w błędzie, sam ścigałem się w rallycrossie i stąd mam ten wydech. miałem dwa ale jeden został sprzedany z samochodem. to orginalna strumienica Pachonia zwana również BREDA widze ze mało wiecie o prawdziwym sporcie, moge wam to udowodnić w jaki tylko sposób sobie zarzyczycie

widac w takim razie ze wiemy duzo wiecej od ciebie, to ze sie w rc scigales o niczym nie swiadczy. wystarczy jeden rzut oka na te ostre kąty giecia rurek i wiadomo ze to michael ktory kolo pachonia nawet nie stał, mialem oba wiec moge cos o tym powiedziec.

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-06-12 12:42:18 ]

mmmm....kolejny sliczny oryginal...masz go jeszcze krzych00? :>

sorry za OT.Czy do tego Michaela allegro sprzedają też płytę alu!?

Cytat:
2006-06-12 16:27:18, EksiLeR pisze:
sorry za OT.Czy do tego Michaela allegro sprzedają też płytę alu!?

ja mam michaela, w sklepie tjuningowym nowa breda kosztowała 170 zł; mocowanie robisz we własnym zakresie (ja mam z blachy 4mm+podkładki) albo szukasz alu (na hodze widziałem nowe po 60zł)

very fenkju

ja kupowalem w majkelu ta plyte alu i zaplacilem 50 zl.

sory, że sie wtrące, ale majkela kupowałem w sklepie i daje powera jest różnica duża. niestety na pachoniu nie miałem przyjemności jezdzić wieć nie będe komentował.
dzięki za zdjęcie- bardzo obrazowe jest i już tak łatwo naciąć sie nie damy:]
pozdrawiam

ja tez sie wtrące
mam strumienice prawie identytyczną jak ta z allegro (moze nawet identyczna) i wziąłem ją od kumpla który z 2 lata temu kupił silnik od Kopacza z Krakowa, i z tego co słyszałem to to jest Pachoń. Głowy sobie nie dam uciąc ale na fotce którą pokazał 3zer to ten tłumik nie ma wzmocnien przy mocowaniu do kolektora.
Mój drugi kumpel ma też wydech pachnia (nowy typ puszki cos tam pomodzony w srodku, ma to po ojcu który z 10 lat temu ścigał sie malcem) i też ma takie wzmocnienia jak moj wydech i ten na allegro.
sory za pomotany post ale jestem juz zmęczony