Leżajskie Rajdowanie juz 18ego i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
KJS w Lezajsku "Lezajska Rajdomania" , odbedzie sie to 18.06.2006 r. w Lezajsku, start 10:30, 12 prob sprawnosciowych (asfalt, beton) zapisy mozliwe w dniu imprezy do 9:00. Wiecej informacja Tomasz.Kozlowicz@plusnet.pl

Pozdro
Irek

ja startuje

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-06-18 16:19:17 ]

Witam. Zapowiada się ciekawa impreza. Może się pojawię ticzkiem bo przydało by się zmierzyć z cc

Tez mam taka nadzieje.
Tylk oznajdz mi pilota w lezajsku bo piotrek ma wesele i nei mam pilota a tak to bym pojechał.

Ja sie wybieram ,z moim TEAM'em

My tez bedziemy bo auto sie składa do kupy .
Wpisowe 20 zł.
3 petle po 4 próby typowo szybkie a nie pachołkolandia.
Do 9 zdałoby się tam byc.

Czu nie wiesz kto jeszcze będzie w klasie do 903?

H z łańcuta.
My jedziemy na spokojnie żeby poznac auto.
powoli ale do mety.

Heh powoli to juz jezdziles w debicy, no nie ma przebacz teraz, zganianie winy na auto juz nie przejdzie jak kiedys wspominalem. Jedynym wyjsciem jest full attack albo full fuckup, wybieraj co wolisz

Jezeli zamach nie zrobi tak to bedzie ok.
zreszta jutro dopiero zobaczymy naodprawie czy wystartuje z pewnych powodów.

To kolo zamachowe to normalnie lol jak stad do lezajska Moment skrecajacy poradzil sobie z biedakiem, smiesznie to wyglada idealnie rowno obciete, i te ciemne prazki, kto Ci to kolo toczyl bo mogl sie przyczynic nie sama iloscia co sposobem toczenia.

Zgadnij kto w stalowej woli toczy koła zamachowe.
Stoczył jak umiał nastepnego nie dostanie i trudno się mówi.
Było powiedziane stoczyc ile sie da no i stoczył ile się da
Przynajmniej juz wiem czemu miałem takie dziwne wolne obroty w cc juz sie unormowało.

Jutro zobaczymy czy przejde Bk jak tak to startujemy jak nie to pojezdze poogladam sobie kjs. i porobie fotki.

Cytat:
2006-06-10 17:05:43, sq8jx pisze:
Ja sie wybieram ,z moim TEAM'em

oktorej wyjezdrzacie ? moze bysmy sie gdzies spotkali

Gratulacje dla chłopaków impreza przednia.
fotki
Kornel z tomkiem dawali radę.
Fajny kjs szkoda ze sie kszel spsuł.
A swoją droga klasa 1sza robiłą lepsze czasy niż klasa 2ga.

Ciekawy kjsik i przedewszystkim nowe trasy.

Impreza super. Czu osiągałeś bardzo dobre czasy na odcinakach -widać, że samochód jest dobrze przygotowany. Ja spaprałem ten rajd i jak by tego było mało to na koniec jeszcze organizatorzy ze mnie sobie zażartowali

Cytat:
2006-06-19 10:53:03, vitoz pisze:
Impreza super. Czu osiągałeś bardzo dobre czasy na odcinakach -widać, że samochód jest dobrze przygotowany. Ja spaprałem ten rajd i jak by tego było mało to na koniec jeszcze organizatorzy ze mnie sobie zażartowali

Co dokładnie masz na myśli pisząc o tych "żartach organizatorów"?

Oczywiście nie było to celowe ale na mecie dostałem pucharek i już po zjedzie z rampy okazało się że to pomyłka. No ale przynajmniej mam zdjęcie z pucharem

To było dobre z tym pucharem,
Ps.witek zrób cos z tym zawiasem bo wszyscy sie troche balismy..
Inny gaźnik , zawias i dobre kubły i bedzie maszynka

twoje fotki

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-06-19 17:10:58 ]

Ja mialem jechac popaczec ale mnie mial ktos obudzic i mnie nie obudzil!!
Kompresor ŻULU !!! Widze ze ciekawy byl kjsik. pozdro dla was :*

co to za zaloga ze stalowej woli z numerem startowym (12) suzuki ?

A ja naprawilem wlasnie spryskiwacze i wycieraczke.
okazało sie ze kable od audio ?? weszł yw silni kwycieraczek - usuwalismy z vilim mase kabli od wzmacniacza czy głosników ale ten pominelismy.
No i wentylator do wymiany bo ten spalony - jakis kamien musiał wleciec i zblokowac bo dwa skrzydełka kaput + silnik martwy.

kornel a jak tam twój silnik po tych szutrach ?