Zdjecie skrzyni sekwencyjnej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Kiedys byla taka strona www.rossicorse.com i na niej byla 500-tka ktora miala skrzynie 6 sekwencyjna czy ktos z was ma moze zdjecie tej skrzyni ja juz przelecialem calego kompa i niemam tej foty a moze wy macie ??

tylko takie mam

ile sie ceni takie cos?

ok 1000 ojro

pff

a nie okolo 2500 ojro??
nawiasem - wypasssssssss

mozliwe ze i ponad 2000...strzelilem kwota na bazie cen 5 biegowych kitów do seryjnych skrzyn...bardzo mozliwe ze taka sekwencja bedzie jeszcze 5 razy drozsza
jak ktos ma 10 tysdo wydania to prosimy o zakupienie i pochwalenie sie jak to chodzi

Zoltar sie bidny męczy z centralą jak wystarczyło dorzucić troche grosza i by taki bajer był... I nawet flansza by została ta sama .

Jestem tylko ciekaw jak to działa:

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-06-18 16:22:45 ]

biore, dawać numer konta

Już czaje, zaraz sam sobie taką zbuduje .
Ta mała animacja potwierdziła moje przypuszczenia:

podobie mi sie to

>> RESZTA <<

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-06-18 17:04:46 ]

To weź tam zabierz się za badania, ja wyłoże finanse i potem jak wejdziemy w biznes to sie podzielimy... powiedzmy fifty fifty

Ołkej, na priv Ci puszczam nr konta gdzie mozesz przelać na początek 10k$ na rozpoczęcie badań

z tego co sie kiedys orientowalem to taka sekwencyjna skrzynia to 12000 E, pod warunkiem ze masz uklady z wlascicielem firmy ktora to robi - nie pamietam jak sie koles nazywa

Dokladnie pamietam ze taka skrzynia w przeliczeniu na polskie kosztowala 12 000 zl

12000 za sekwencje (o ile jest porzadna) to nie jest duzo. Kłowe i zeszperowane H do clio sport gr. N od sadev'a kosztuje ok. 40000 zł

Cytat:
2006-06-18 16:20:27, Race_D pisze:
Jestem tylko ciekaw jak to działa:

Tak jak wszystkie skrzynie w motocyklach. tam od zawsze były sekwencje.

Cytat:
2006-06-20 08:29:37, mitrok pisze:
12000 za sekwencje (o ile jest porzadna) to nie jest duzo. Kłowe i zeszperowane H do clio sport gr. N od sadev'a kosztuje ok. 40000 zł

kup mi