| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Schizm Saab 95 AERO Lublin | 2006-03-04 13:20:42 Witam!
same maty mi nie wystraczyły w zupełnosci, rezonuje teraz tapicerka (tepicerka, ciegna od otwierania szyb itp elementy we wnątrz) drzwi i nie wiem w jaki sposob sie tego pozbyc, słyszłem ze niektóre firmy specjalizujace sie w tym stosuja jakies specjalne pasty czy cos podobnego ale nie chca zdradzic co to usmiechajac sie lekko pod nosem w dalszych planach bedzie trzeba lustreka, podsufitke itp wytłumic bo cos tez daja o sobie znac i tu tez pytanie czym
Pozdrawiam |
sodax MK6 '92 1.6 16V Nowy Dwór Maz. / Sochaczew | 2006-03-05 01:57:05 |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-03-05 21:27:59 to nie jest taka pasta... Ja bym polecał NoiseKillera Rocford Fosgate ale jest bardzo droga, jako tanszy odpowiednik to polecam:
SinusLive ES500 |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-06-02 21:23:33 no w tym opisie wszystko masz wyjasnione co jeszcze Nic nowego nie wymysi sie ![]() |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-06-05 22:29:18 jezeli przyszła na to jeszcze mata i nic nie drrzy to git Za głosnik mozesz dac kawałem gąbki perforowanej ![]() |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-06-06 21:14:27
10 Mat to taki standardzik wiec nie masz co sie dziwic Co do tej pianki to to jest materiał do wygłuszania komor silnikowych Mysle ze nie ma sensu ładowac tego za głosniki mozesz ewentualnie jeszcze uzyc jakiejs past w spreju typu noise killer Ale jezeli wszystko jest zrobione jak nalezy to mysle ze i bez tego dobrze to zagra głownie chodzi o to zeby nic nie brzeczało i nie drgało Jezeli teraz to nie drga to i przy lepszych głosnikach tez nie powinno ![]() |
boru cabrio mk4 penelope dabrowa g. | 2006-06-15 10:39:06 hmm...co do rozproszenia dzwieku za glosnikiem....to nie wiem nie znam sie na tyle ale widzialem z na jakiejs fotce ze byl wsadzony ten 'kartonik' na jajka oczywiscie lekko ubity/splaszczony...zda takie cos examin?czy to raczej nic nie warta rzezba? |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-06-15 18:48:54 Najlepszym wyjsciem byłoby zastosowanie zestawiku Dynamat Dynaxorb sa to dwa arkusze maty ktora jest przeznaczona do rozpraszania dzwieku za glosnikiem Niestety zestawik kosztuje 150zł (2 płaty) Ja osobiscie wykonuje to w troche inny sposob, mianowicie naklejam kilka warstw maty na siebie odpowiednio je docinajac Np. Naklejić kilka kwadratow z maty kolejno na siebie i kazy kolejny jest o jakieś 2-3 cm mniejszy od poprzedniego Mozna do tego np wykozystac scinki maty ktore nam pozostały Jedyna wadą tego jest stosunkowo spora waga. Arkusze po jajkach odradzam poniewaz chłona wilgoc ![]() |