[kupie] za darmo ;) zwiasy do przedniej klapy duzy fiut

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bo w pizdu nie idzie dostać tego w krakowie.
tylko nie takie ze otworze klape i zawias pęknie

Jesli pasuje od 132 to moge Ci wyslac

a nie wiem. musiałby sie ktos wypowiedzieć.
chyba ze masz zdjecie zawiasu ze 132

zawiasy

choopie ja mu pokazywalem dwa nowe za 15 zeta i to bylo duzo za duzo koniu je oszczedny

no tak...mandaty,czesci,naklejki tuningowez japonii...to wszystko kosztuje jestesmy z toba.odloz miecz samurajski.nie czas jeszcze na sepuku

bede płacił tyle pieniedzy za zawias który mozna za darmo dostać. pewnie Nie ma ktos w okolicy szrotu gdzie stoja jakies kanciaki, bo w nowej hucie ni ma.

ps widze ze wlochatej małpie cos powiedzieć to rozsiewa ploty

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2006-06-16 14:15:26 ]

Spytam sie dzisiaj na warsztacie bo stoi nam chyba kant co idzie na zyletki, wiec ladnie spytam czy mogem sobie wykrecic conieco , takie tak pierdulki

Jak cos dam znac...

Cytat:
ps widze ze wlochatej małpie cos powiedzieć to rozsiewa ploty

co rozsiewa co? wszyscy sie interesuja co slychac u "wspolzalozyciela" f&f ktory przeszedl na japonska strone mocy i sie ukrywa teraz, a nocami placze za lataniem kantem bokami eheheheehhe

Cytat:
2006-06-16 16:13:53, Bart128 pisze:
co rozsiewa co? wszyscy sie interesuja co slychac u "wspolzalozyciela" f&f ktory przeszedl na japonska strone mocy i sie ukrywa teraz, a nocami placze za lataniem kantem bokami eheheheehhe

sie nim przejechalem ostatnio
sciagnałem opone ta co ulatnia sie powietrze...zalozylem zapas... po krotkiej przejazdzce okazało sie ze i ona nie ma powietrza no to dopompowałem na stacji. 1...2.....3 beeee..nie jedzie . A skad sie od stania samochodu zrobił mega luz na kierownicy to nie wiem.

Masz ta dętke ?

mam detki, cipo drzuce przy okazji

cipa - dziurawa guma

dzieci z tego nie będzie ??