[125p] numery łożysk w moście "68

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam takie dość trudne pytanie, ale moze ktoś z was bedzie w stanie udzielić odpowiedzi, chodzi mi o numery łożysko w moście z 68r

pozdro !! M&M

Atak: CBK-093,CBK-094 po 1 szt
Talerz: CBK-091,CBK-187 po 2 szt
Koło tylne: CBK-086 do 72, (6306A 2RS C4 dla modeli po 72r)

dzięki bardzo PAVLUS życie mi ratujesz... teraz tylko pytanie czy takie dosane w hurtowni.. pozdro!!

hmmm jak nie beda mieli to moge uderzyć do kumpeli co pracuje w duzej hurtowni wszelakich lozysk..

W Kraku wszelakie lozyska do tych mostow ma "dziadek w budzie" na Opolskiej Z reszta nie ma chyba lozyska i simmeringa ktorego sie u dziadka nie kupi

tommy mozesz sprecyzowac lokalizacje "dziadzia w budzie"??

Alez oczywiscie Jadac Opolska w kierunku ronda kolo Makro (nie wiem jak je ochrzcili) masz tuz przed wiaduktem ten kompleks gdzie byla Agroma, jest tam skrzyzowanie ze swiatlami i na nim skrecasz w prawo zaraz pozniej jeszcze raz w prawo na parking, wychodzisz z auta i kolo stacji NSTE i hotelu widzisz dwie biale budy, na jednej szyld simmeringi, pasy klinowe a na drugiej łozyska, uszczelnienia i w tej wlasnie jest dziadek i babcia a czasem b. mila mloda pani i tam kupisz łożyska, o-ringi, simmeringi, kleje do gwintow za dobra cene. Milych zakupow życze

w razie czego jak nie dostane gdzieś w okolicy tych łozysk to sie zgłosze do Ciebie TOMMY

W razie co to wiesz jak mnie szukac Wymiary albo oznaczenie i chetnie pomoge