MotoNews.pl

Mam mały problem ale bardzo uciążliwy.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam straszne luzy na drązku zmiany biegów i nie moge znaleźć jednego małego detaliku w sklepach. A mianowicie w miejscu w którym kończą sie wodziki skrzyni biegów a zaczyna się wodzik połączony z drązkiem ziany biegów jest połączenie gómowe. Z wodzików wychodzi coś w rodzaju główki a w wodziku "głównym" znajduję sie kawałek tworzywa z otworem w które wciska się ową główkę. Mam teraz problem bo mam straszne luzy i nikt nie jest mi w stanie pomóc. Może wy wiecie skąd wziąść nowe tworzywo lub zregenerować to stare. A może ktoś z Was kupiłby takie u siebie w sklepie motoryzacyjnym (ja bym oczywiście oddał pieniązki) i mi wysłał lub doradził jakiś zamiennik.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam !!!!

gg 3713586
Fiat 127 mkII 1050 (1980)

Kupisz w sklepie w Rzeszowie chyba 6 zl sztuka. Pewnie kulka tez jest juz wydarta takze nie bedzie idealnie, ale sporo lepiej niz na starej spince. Ja u siebie tez mialem luzy i to pomoglo. Pokasuj tez luzy na wszytskich wodzikach i sprawdz czy nie masz luzu na jablku.

Problem w tym ze nikt nie wie o co mi chodzi. Tym bardziej jak zaczynam mówić o 127 to się dziwia co to za autko, i to bardzo. Nie iwem jak to się nazywa.

Cytat:
2006-06-24 00:12:37, waaariat pisze:
Problem w tym ze nikt nie wie o co mi chodzi. Tym bardziej jak zaczynam mówić o 127 to się dziwia co to za autko, i to bardzo. Nie iwem jak to się nazywa.

A nie masz gdzieś w okolicy intercarsu oni maja do wszystkich fiatów cześci nawet do zastavy