| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2006-04-14 19:55:56 miałem małą stłuczkę, klasyka w skrócie zderzakiem w zderzak ..... nie ma w sumie się czym chwalić ale jeden temat jest ciekawy, jakiś czas temu grzebałem przy elektryce i skutek był taki ze paliła mi się lamka od SRS-poduchi a że w planach było obszycie kiery skórą więc sie nie spieszyłem odkładając to na potem..... jakież było moje zdziwienie kiedy odapliły mi poduszki w trakcie wypadku wnioskuję z tego, że palenie się kontrolki jeszcze nie znaczy, ze poduszki nie działają .... ktoś ma doświadczenia w temacie dla mnie to było dość zaskakujące. Oczywiście żeby było śmieszniej poduszka pasażera otwierając się wybija szybę i tak ze stłuczki - robi się szkoda no ale teraz mam nadzieje mała będzie łądniesza niż przedtem
|
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-04-14 20:05:20 z opsiu wnioskuję, że to Twoja wina z poduchami właśnie ten problem, ze niby prze głupiej, delikatmej stłuczce lubia wybuchnąć |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2006-04-14 20:11:46 zajechanie drogi jest wyjakowo trudne do udowodnienia o czym już kilku kolegów przekonało się w sądzię grodzkim... oszczędziłęm sobie tych atrakcji korzystając z AC w końcu raz na 3 lata coś mozna odebrać z tych składek...
|
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2006-04-17 14:09:42 Ja też miałem bum(wina nie moja, kase dostałem i robie)!
Daje zdjęcia po wypadku i w trakcie prac lakierniczo- blacharskich! maska do wyklepania ,a zderzak ATH znalazłem na giełdzie w gliwicach Nie wyglada za fajnie , ale jest przed malowaniem...
![]() |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-05-05 18:09:12 Witam.
Przyjmij wyrazy współczucia, Termos. Ale zobaczysz, zrobią maszynę ze nic nie bedzie widać
Co do - które auto bardziej ... wydaje mi sie ze z jednej strony termos uderzył przodem gdzie są dosć drogie elementy - silnik i osprzet - ale to łatwe do naprawy / wymiany - natomiast Civic ... nie zdziwie się ze ma przestawioną podłogę - czyli bedzie auto dla samobujcy
Najważniejsze ze nikomu nic sie nie stało !! A samochody spełniły swoją powinność - czyli worzą aż do czasu kiedy muszą ratować nasze zycie - Termosowa Pszczóka wróci do życia i tego co lubi (czyli jazdy), civic ... niewiadomo, ale to juz nie nasze zmartwienie. Pozdrawiam. Misio |
Dominik_G HF MEMBER Mitsubishi Galant EA2A Skawina | 2006-05-06 01:35:05 Szczerze...
zwróćcie uwagę na tego Civica, auto poprzestawiane jak lala. Współczuję temu kto go kupi kiedyś. Natomiast Getz poza kontrolowanymi strefami zgniotu i zamiętymi podłużnicami chyba OK. Twwwarrda sztuka nie łam się Termos ![]() |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-05-07 23:57:02 ja się o tym dowiedziałem w sumie kilka chwil po całej akcji i generalnie popsuło to troche humor weekendowy na zdjęciach za ciekawie to nie wyglada i z tego co słyszałem to w rzeczywistosci też tak jest (chyba, że coś się zmieniło od niedzieli )
życzę szybkiego załatwienia sprawy |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-05-08 00:16:04
to co mnie w balona w sobote robiłes |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-05-08 00:30:04
Eee? Ja ni panimaju. W sobotę? W balona?
Nie rozumiem o co cho ![]() |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-05-08 16:55:03
nie pij tyle nastepnym razem |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-05-08 21:57:17 No fakt, że w piątek trochę podrinkowaliśmy, ale bez przesady
Więc jakiego balona w sobotę? Rozjaśnij mi w głowie ![]() |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2006-05-09 17:05:31 widze że sie koledzy "stukają" na potęgę no najwazniejsze, zeby nikomu się nic nie stało.....
co do mojej padaki to niestety jeszcze stoi u lakiernika- były problemy z częściami i 2 tygodnie kompletowałem graty. Co do poduszki pasażera - ktoś pytał - jej zaslepka rozbija szybę, samą zaslepke da sie naprawić i załozyc pełni ona role czysto dekoracyjną. Niestety czasem uszkadza sie tez deska (u mnie było fartem ok) widziałem takiego coupe u kolesia od którego brałem części - no i wtedy sie robi nie ciekawie bo kokpit uzywany to sie robi sporo $$$$ |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-05-10 08:44:47 Nie pozostaje mi nic innego jak się cieszyć, że bliźniak mojej Pszczółki pozostanie w Klubie ![]() |
termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2006-05-11 22:15:01 |