| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-04-22 20:37:11 Witam.
Mam pytanie cos sie dzieje w moim sterowaniu szyb.Wim ze posiadają jakąś pamięć(nigdy nie rosgryzłem).Kiedys mogłem uzywac na dwa sposoby krótkie naciskanie powodowało przesów o iles tam cm ,dłuzsze natomiast przesów do końca + zastopowanie przełącznikiem . Czasem mi sie to rozjezdzało ale mogłem przywrócic to poprzez otwarcie do końca przy równoczesnym przytrzymaniu dodatkowego okragłego (bardzo wypukłego )przycisku. A teraz szyba od kierowcy przy nawet ciagłym nacisku na przycisk szyba staje i rusza co ok 3cm a od pasazera działa płynnie ale cały czas musze cisnąc aby duzo otwozyc. Czy ktos z kolegów ma opanowane te funcje (moze opis jest gdzieś w sieci) i przerabiał juz moje problemy? Będę wdzęczny za podpowiedzi. Mariusz. |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-22 20:56:46 No wlaśnie zawsze tak się dzieje po odłączeniu akumulatora na dłużej ,a potem wszystko wraca do normy. O co chodzi ?? |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-04-22 22:27:17 trzeba było się pytać |
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2003-04-24 22:27:00 Dzieki za inf. a czy cos na temat moich bieżących usterek macie czy mam podciagnąc je na konto opisywanej wczesniej utlenionej łączówki
Szyba od kierowcy przy nawet ciagłym nacisku na przycisk szyba staje i rusza co ok 3cm a od pasazera działa płynnie ale cały czas musze cisnąc aby duzo otwozyc. Szyba od pasazera działa tylko przy stałym nacisku na przycisk. |