MotoNews.pl

Znacie tego gościa z Allegro??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Aukcja Wstawił sobie bez pytania moje fotki i jeszcze się burzy, że niby nie moje... I jakoś się nie spieszy z usunięciem.

kiedys tez mialem taką aukcje z fotkami... i od tamtej pory swoje podpisuje, a z kolesiem raczej nic nie zdziałasz ewntualnie kto w pile mieszka

-----------------
Same bordowe kombi :D

napisz do allegro

ale koleś przecież widać że żywcem "zaporzyczył" sobie fotki radio to samo to samo sie na nim wyswietla czas na zegarku ten sam bieg włożony ten sam lewar tak samo zaciągniety pokrętełka od nawiewów tak samo ustawione co za typ bezczelny

-----------------
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice!

wystarczy mail do allegro i kolesiowi leci aukcja do kosza...
Jak udowodnisz ze to Twoje fotki to masz sprawe odrazu zalatwiona..

Już zmienił porozmawiałem z nim ogólnie spoko koleś da sie dogadac.ZMIENIONE FOTKI

-----------------
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice!

hehe
co za ludzie...
ja kiedys mialem taka akcje:
"Kolega do mnie pisze : Bugz a Ty co tapety/kalendarze zawodnikow na allegro sprzedajesz? Nic o tymnie wiedzialem wchodze w podany link a tam jakis#@^%$&*^% sobie sprzedaje moje fotki z oficjalnej strony klubu (Unia Leszno).... Myslalem ze z krzesla spadne tym bardziej ze opis sugerowal jakoby to jego bylo.

No to detektyw sie we mnie obudzil namierzylem jakos jego gg (nie mial danych na allegro a maila nie chcialo mi sie pisac)

Zagadalem ze jestem zainteresowany tymi fotkami, i sie kolo zagrzal jzu od razu, ze ma jeszcze wiecej itd...

pytam sie a kogo to fotki czy aby napewno jego, a ten (na cale jego w sumie szczescie) ze fotki sa z darmowej strony klubu ale uklad jego.....
w tym momencie sie przedstawilem

cos tam piszczal ze nie wiedzial itd...

Koles godzine pozniej nie mial zadnych aukcji wystawionych

takie same obramówki w dido są za 50,00 zł też mi łaska

zmienione ale żywcem zerżnięte ze strony sklepu dido

He He ale cena za taki badziew powala na kolana. Czy to naprawde jest tyle warte czy komus coś sie powalilo w glowie. Prosze o opinie

Kiedyś widziałem aukcje, gdzie kobieta ukradła zdjęcia, ale niefortunnie, bo wkleiła jedynie linki do zdjęć. Właściciel fotek szybko się zorientował, podmienił je na jpegi z napisem: „jesteś złodziejką, ukradłaś fotki…” i coś tam jeszcze…

jak kupilem neonki od kolesia na allegro i zrobilem fotki i wslalem mu je ale sie zapytal czy moze wystawic, tak samo z folia do szyb

A mnie się nie zapytał o nic i do tej pory nic nie usunął poza jednym zdjęciem. Sprawa idzie do Allegro.
Jakby się komuś nudziło, to też niech kliknie naruszenie zasad.

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2006-06-19 17:57:48 ]

klik
kolejna aukcja z zapozyczona fotką, tym razem z działu porady, zmiana podświetlenia zegarka....

Widzę, że moje ostatecznie gościu usunął... Jednak za późno...

Cytat:
2006-06-19 15:41:15, arkawroc pisze:
takie same obramówki w dido są za 50,00 zł też mi łaska

ten koleś DIDO też na samym początku jak zaczął handlować to wykorzystał zdjęcie Bakstera - białe zegary z ramkami , a ramki to chyba wiadomo od kogo baks dostał : )

cos mu na tej nowej fotce wskaznik temperatury chyba nie dziala za dobrze

Widać że Kielek mocno studzi mu zapędy

A ja Wam powiem Panie Kiełek, że znamy tego gościa nie tylko z Allegro

MAMY GO !!!!!!!!