SPOT CT w Trzebnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.

Dzisiaj (15.06) na "Kociej Górze" odbiedzie sie spot CarTeam Trzebnica. Zapraszamy wszystkich chetnych. Efi, Versus i StyQ obiecali ze beda wiec im wiecej tym lepiej

Start godz. 17 - 18...

Prosimy zabrac prowiancik na ognicho

no ja pewnie sie pojawie ale nie na długo bo do teściów w odwiedziny jade

Spot wyjazdowy do Trzebnicy : Wrocław umawia się dzisiaj (tj. czwartek) na parkingu Marino o 17:30, Oleśnica i okolice w Dobroszycach o 17:30 na stacji beznynowej "Pająk".

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2006-06-15 17:03:40 ]

No i po SPOCIE.

Bylo calkiem fajnie. WIELKIE podziekowania dla wszytkich z DKT za przyjazd. Bylo Was chyba z 7 aut. Niestety. CT frekwencja sie nie popisalo za mocno. Moze dlatego ze to dopiero poczatki i nie ma jeszcze pewnej swiadomosci, potrzeby, zainteresowania - "tego czegos" co by nas mobilizowalo.
Jednakze kolejny spot jest juz w planach. Zgodnie z propozycjami DKT miejscowa musi sie zmienic. Brak warunkow technicznych . Na przyszly zjazd wymyslimy cos innego i popracujemy nad frekwencja

OGROMNE POZDRO DLA DKT I CTT

Ja tez dziekuje za przemile przyjecie i ognisko
Frekwencja ...... a co tu sie dziwic to dopiero poczatki a wiadomo ze one zawsze sa trudne
Ja sie dobrze bawilem

Oto kilka fotek z dzisiejszej imprezki ;] Reszta już za jakiś czas na stronie. Było całkiem fajnie, tylko trzeba miejsce zmienić...
Generalnie warto było jechać

Fajnie bylo. Troche sobie samochod zakurzylem hehe ale podjaazd pod gorke byl fajny

kiełbaski RAFFIKa były suuupeer....chlebek też...

(zwrotu z klubowej kasy prosze dokonac od skarbnika)

(skarbnik nic nie wie)

Cytat:
2006-06-16 17:27:59, Piter20 pisze:
(skarbnik nic nie wie)

Panowie to nie PROVIDENT procent rosnie

Znaczy sie rosnie rosnie rosnie iiiii kiedy cos drinkujemy ??????